Starity

Ruhamustra: MTV VMA 2016

2016. augusztus 29. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap este a New York-i Madison Square Gardenben került megrendezésre a népszerű zenecsatorna legnívósabb díjátadó gálája.

hirdetés

Ahogy az ilyenkor lenni szokott, természetesen a külföldi sztárvilág legnevesebb előadói képviselték magukat a rendezvényen, melyről idén is a legjobbak vihették haza a díjakat. Ezúttal azonban nem a nyerteseken, hanem az outfiteken van a hangsúly, cikkünkben pedig tollvégre tűztük, kik voltak a legcsinosabbak és a legkevésbé azok az est folyamán.

Britney Spears

A pophercegnő fellépését hatalmas várakozás előzte meg, így nem csoda, ha odafigyelt arra, hogy a szokásosnál is csinosabb legyen a neves alkalmon, melynek keretein – a legtöbb hírességhez hasonlóan – többször is átöltözött. Szettjei közül az abszolút kedvencünk ez az elegáns, combközépig érő, félvállas fehér ruha volt, melyet egy egyszerű, bézs betétminta tett különlegessé.

Ariana Grande

Fellépőként Arinak is át kellett öltöznie a rendezvény ideje alatt, melynek nagy részében ezt a fekete kosztümnadrágból és csipkefelsőből álló szettet viselte, ami azonban nem volt épp a legjobb választás a részéről: míg a nadrág túl bő és hosszú volta miatt azért kellett aggódniuk rajongóinak, hogy el ne essen, addig a felsőrész épp hogy eltakarta melleit.

Beyoncé

Kétségtelen, hogy az est legnagyobb sztárja a nyolc díjat bezsebelő Beyoncé volt, aki ugyancsak több kreációban mutatta meg pompás alakját a nagyérdeműnek. A leghivalkodóbbnak ez a szőrmével és csipkével díszített darab volt, mely nemcsak érdekes kialakításának, hanem áttetsző voltának köszönhetően hívta fel a nézők és a fotósok figyelmét.

Nick Jonas

A 23 éves énekes sötét színű vászonnadrágjából és fehér trikójából álló szettjét egy látványos, színben passzoló dzsekivel tette izgalmasabbá, melyben egyszerre volt lezser és elegáns, így nem csoda, ha megakadt rajta a hölgyek szeme.

Rita Ora

A színésznői babérokra tört brit énekesnő a gótikus megjelenés mellett döntött, így outfitje egy fekete-szürke alsóneműből, egy függönyszerű ruhából és egy szőrmével díszített bőrdzsekiből állt, mely igencsak eltért eddigi szettjeitől, ám még így sem ő volt a legkirívóbb celeb a rendezvényen.

Jaden Smith

Jada és Will Smith csemetéje mindig is híres volt laza stílusáról, amit természetesen ezúttal sem hazudtolt meg. Alapvetően sportos szerelését egy különböző színekkel és mintákkal szegélyezett térdig érő kabáttal próbálta feldobni, ám az összhatás inkább volt ciki, mint cuki.

Rihanna

A nemrég hazánkban koncertezett barbadosi popcsillag volt az est egyik legnagyobb sztárja, hiszen amellett, hogy fellépett a rendezvényen, idén neki ítélték az életműdíjat is kiemelkedő és színvonalas munkásságáért cserébe. Fellépése során Riri is többször cserélt ruhát, a legszebbnek pedig ebben a hatalmas, földig érő szaténkreálmányban bizonyult.

Carly Steel

A brit műsorvezető is tiszteletét tette a VMA-n, mely alkalomra egy korallszínű, féloldalas kisestélyit választott, mely amellett, hogy remekül kiemelte hófehér bőrét, jól illett barna hajához és szeméhez.

Naomi Campbell

A 46 éves egzotikus külsejű szupermodell is pazarul festett a díjátadón, melyre egy földig érő, fehér színű ruhakölteményt választott, hozzá pedig ezüstösen csillogó szandált és ékszereket viselt.

Hailey Baldwin

Justin Bieber exének is módjában állt átöltözni, és míg a rendezvényen egy áttetsző fekete kezeslábast videlt, addig az afterpartira már ebben a magasan sliccelt fehér kisestélyiben érkezett, melyhez ezüst színű magassarkút választott.

Hailee Steinfeld

Steinfeld kisasstony is kitett magáért, amikor ezt a rafinált szabású, színes kreációt öltötte magára, mely pazarul illett világos bőréhez és barna hajához. Szettjét arany ékszerekkel és szandállal tette teljessé, melyek világoskék mani- és pedikűrjére terelték a kíváncsi tekinteteket.

Laverne Cox

Az Orange Is The New Black sztárja magára a díjátadó gálára nem kapott meghívást, ám az azt követő afterpartira igen, ahol ebben a szűk szabású, fehér ruhában jelent meg, mellyel férfi hódolói legnagyobb örömére dús kebleire helyezte a hansúlyt. Az izgalmas szabású ruhához egyszerű kiegészítőket és visszafogott sminket választott.

Cassie Ventura

A harmincadik születésnapját a díjadó előtt ünnepelt énekesnő extrém megjelenéssel sokkolta a nézőket, ugyanis a rendezvényen sárga parókájához arany és szürke színekben pompázó outfitet választott. A döbbent tekintetek azonban egy percre sem billentették ki magabiztosságából Cassie-t, aki vidáman mosolygott az este folyamán.

Kim Kardashian

A terhességi pluszkilóktól sikeresen megszabadult valóságshow-sztár áttetsző fekete ruhában tette közszemlére alakját, ám a kreáció és Kim csapzott frizurája azt az érzést keltette bennünk, mintha épp a strandról érkezett volna a rendezvényre, és elfelejtette volna a szigorú dress code-ot.

Drake

A kanadai rapper tökéletes úriembernek tűnt elegáns szmokingjában, és nem csoda, ha egész este mosolygott, hiszen ő vihette haza a legjobb hip hop videóért járó szobrocskát az este végén.

Farrah Abraham

A Tini mamik sztárja valószínűleg előrébb lapozott a naptárban a kelleténél, ugyanis Wonder Woman-szerelésében olyan hatást keltett, mintha elfelejtette volna, hogy nem október, hanem augusztus vége van. Szettje sokkal inkább egy halloweeni partihoz, mint egy díjkiosztóhoz illett.

Ansel Elgort

Még most is csak találgatni tudunk, mi ütött a Csillagainkban a hiba főszereplőjébe (vagy stylistjába), amikor a lent látható punk szerelés mellett tette le a voksát. A biztosítótűkkel rögzített lánc, az acélbetétes bakancs és a motoros kesztyű minden volt, csak elegáns nem. 

Shelley Hennig

A 29 éves színésznő megjelenése szokás szerint elegáns volt és kifogástalan. Különleges szabású ruhája ízléses módon nem mutatott többet a kelleténél, melyhez hasonló színű platformcipőt és ékszereket választott.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek