Starity

Justin Bieber nyolc Guinness-rekordot döntött meg legújabb albumával

2016. augusztus 31. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A What Do You Mean? énekese már minden bizonnyal helyet kap a Guinness Világrekordok Könyvének 2017-ben megjelenő legújabb kiadásában.

hirdetés

November 13-án lesz egy éve, hogy Justin Bieber piacra dobta negyedik, Purpose címet viselő stúdióalbumát, melyen olyan slágereket helyezett el, mint a fent említett What Do You Mean?, a Sorry, a Love Yourself és a Where Are Ü Now – többek között. A lemez hihetetlen sikernek örvend világszerte, és amellett, hogy több országban is vezette a slágerlistákat, többszörös arany- és platinalemez minősítést szerzett az eladott pládányszámok után. (A MAHASZ információi szerint hazánkban aranylemez lett háromezer példányszámmal.)

A sikerek azonban itt még nem érnek véget, ugyanis Justin hétfőn átvehette az őt megillető kitüntetéseket, miután a lemezzel nyolc rekordot is megdöntött idén, így a Guinness Világrekordok jövő évben megjelenő könyvében ő is helyet szorított saját magának. És hogy mi mindent sikerült elérnie a tizenhárom nótát felsorakoztató lemezzel? Vegyük sorra!

  • A What Do You Mean? lett a Spotify egyetlen hét alatt legtöbbször streamelt dala.
  • A Purpose lett az a lemez, amit hét nap leforgása alatt a legtöbbször hallgattak a Spotify-on.
  • Ő volt az az előadó idén, aki egyidejűleg a legtöbb kislemezzel szerepelt az Egyesült Államok Hot 100-as listáján – méghozzá igen előkelő helyeket birtokolva.
  • Az ő YouTube-csatornája a leglátogatottabb.
  • A férfi közszereplők közül ő rendelkezik a legtöbb YouTube- és Twitter-feliratkozóval.
  • Egyszerre foglalta el az első három helyet a brit slágerlistákon a Love Yourselffel, a Sorry-val és a What Do You Mean?-nel.
  • Mindezidáig több mint 205 millió alkalommal streamelték a Purpose című lemezt a Spotify-on.
  • Egy hét alatt közel 31 millióan voltak kíváncsiak a What Do You Mean?-re a Spotify-on.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek