Starity

Lindsay Lohan pert vesztett a Rockstar Games ellen

2016. szeptember 05. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igencsak rájár a rúd a színésznőre, ugyanis nem sokkal azután, hogy felbontotta eljegyzését, elveszített egy évek óta tartó pert is.

hirdetés
Lindsay Lohan pert vesztett a Rockstar Games ellen
Fotó: Cinepremiere Illustration

Lindsay Lohan kétszer perelte be a Grand Theft Auto névre keresztelt szimulációs játék forgalmazóját, a Rockstar Gamest arra hivatkozva, hogy az egyik karakter (Lacey Jonas) nemcsak a kiköpött mása, hanem ráadásul a ruhatára és a mozdulatai is megegyeznek az övével.

A per hosszú évek óta zajlott, ám végre döntésre jutott az ügyet tárgyaló New York-i Legfelsőbb Bíróság, és a Rockstar számára döntött előnyösen, vagyis nem adott helyet a színésznő vádjainak. A bíró úgy nyilatkozott döntése nyomán, hogy LiLo neve egyetlen esetben sem került említésre a játékban, valamint a karakter sem mutat olyan hasonlóságot, amiből mindenki Lohanre asszociálna a megpillantásakor.

Érdekesség, hogy nem Lindsay volt az első, aki beperelte a GTA forgalmazóját, ugyanis korábban Karen Gravano is jogi útra vitte aggályait, mondván, hogy az egyik karakter nemcsak hasonlít rá, hanem az élettörténete is megegyezik az övével, vagyis egy gonosz édesanya nevelte fel, apja pedig nem engedte, hogy részt vegyen egy televíziós valóságshow-ban. A bíróság akkor is az alperes javára döntött ugyanazzal a hivatkozással, amiért Lindsay-t is elutasították.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek