Starity

Október 21-én kerül a boltok polcaira Lady Gaga új albuma

2016. szeptember 16. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga még csak egy hete jelentette meg új számát, a Perfect Illusiont, de már most bejelentette, hogy mikor is érkezik következő nagylemeze.

hirdetés

Elérkezett az idő, amire Lady Gaga rajongói régóta vártak. Az énekesnő ugyanis bejelentette, hogy október 21-én, pénteken fogja kiadni ötödik stúdióalbumát, melynek címe Joanne lett. Gaga a Beats 1 Radióban vendégeskedett a minap, ahol lerántotta a leplet a megjelenés dátumáról, valamint elmagyarázta, hogy miért azt a nevet választotta a lemeznek, amit.

Amikor Mark [Mark Ronson – a szerk.] és én megírtuk, úgy döntöttünk, hogy az apám nővére iránti tesztelet miatt Joanne-ról nevezzük el az albumot, aki 19 éves korában elhunyt. Apukám fiatalabb volt nála. Joanne lupuszban szenvedett. A halála a családban és az életben mély sebeket hagyott, melyek sosem gyógyultak be. Ahogy visszatértem az otthoni életembe, hogy eltöltsek egy kis időt a családommal és barátaimmal kilépve egy percre a rivaldafényből, rájöttem, hogy a családunk élményei és kihívásai tettek minket azzá, akik vagyunk

– mesélte el a szomorú történetet az énekesnő, majd szót ejtett arról is, hogy mi lesz az album témája.

Minden Joanne-ról fog szólni, ami egyben a középső nevem is. Ez mind az elvesztésének a fájdalma, ami mindannyiunkat erőssé tett és azzá, akik vagyunk. Ő az a nőszemély a múltamból, aki segített nekem előhozni a még őszintébb énemet a jövőbe

– nyilatkozta Joanne-ról Gaga. Az énekesnő ezenkívül azt is elmondta, hogy ezzel az albummal új fejezet fog kezdődni az életében.

A gyógyulás napja lesz nekem és a családom számára. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy azt érezzük, életre kelt az élet hátralevő része, amely sosem adatott meg neki.

Gaga azóta megosztotta Instagramon új albumának borítóját, melyen elmondása szerint Joanne kézírásával van írva az album címe. 

 

LADY GAGA / JOANNE NEW ALBUM OCT 21

Lady Gaga (@ladygaga) által közzétett fénykép,

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek