Starity

Brad Pitt alkohol- és drogtesztnek is alávetette magát, hogy tisztázza a nevét

2016. szeptember 29. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az 52 éves Oscar-díjas színészt nemrég az a vád érte, hogy ittas állapotban kezet emelt a fiára, Maddoxra.

hirdetés

Angelina Jolie másfél hete adta be a válókeresetet férje, Brad Pitt ellen, ezzel egy időben pedig gyermekei kizárólagos felügyeleti jogát kérte a bíróságtól, mondván, hogy azok apja nem alkalmas a szülői feladatok ellátására, mivel túl sokat iszik és tudatmódosító szereket is használ. A színésznő ezt követően összepakolta a holmiját és gyerekeivel együtt továbbállt, férjének pedig nem engedi látni a gyerekeiket.

Természetesen Pitt is harcolni szeretne a csemetékért, és azáltal kívánta cáfolni a felesége által terjesztett rosszindulatú pletykákat, hogy alávetette magát egy alkohol- és drogtesztnek. Ugyan az eredményeket egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ám az tény, hogy az apának továbbra is joga volna látni a gyerekeit, amíg a bíróság másképp nem határoz.

A gyermek és családvédelmi intézmény szociális munkásai semmilyen bizonyítékot nem találtak arra vonatkozóan, hogy Maddox sérüléseit az apja okozta volna, és senki nem is jelentett incidenst ezzel kapcsolatosan a rendőrség felé

– olvasható egy hivatalos közleményben. 

A Bradhez közel álló barátok megerősítették, hogy a színész eltúlzottnak és fabrikáltnak tartja az ellene felhozott vádakat, melyek egy, a felesége által indított lejárató kampány részei.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek