Starity

Nagylelkű lépést tett Kylie Jenner új folyékony rúzsával

2016. október 02. 01:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal Jenner lány igazán király projektben vesz részt a Kylie Cosmetics új termékével!

hirdetés

Piros pont Kylie Jennernek, hiszen nemcsak kiadott ismételten egy gyönyörű színt, bővítve a lipkit kollekcióját, hanem még jótékonyságban is részt vesz vele.

A World Smile Day vasárnap veszi kezdetét, és King Ky úgy döntött, segíti a projektet. Új folyékony rúzsát stílusosan Smile-nak (avagy Mosolynak) nevezte el, és az összes bevétel a Smile Traint fogja támogatni.

A Smile Train nyúlszájjal született gyermekek műtétét finanszírozza és ehhez gyűjtenek adományokat a világ minden pontjáról.

Mi a nyúlszáj? Veleszületett fejlődési rendellenesség, amelynél a felső ajak nincs összenőve, hanem oldalra nyitott. A köznapi nyelvhasználat - hasonlatosságuk miatt - nyúlajaknak, ajakhasadéknak (cheiloschisis) nevezi. A mai korszerű kezelési eljárásokkal igen szép esztétikai eredményeket érhetünk el, és a következményes táplálkozási-, beszédzavarokat is rendezni lehet. (via házipatika)

Az új szín október 3-án debütál a Kylie Cosmetics oldalán, és eddig ez mondható a legrózsaszínebb árnyalatának.

Nagyon izgatott vagyok, hogy bemutathatom a SMILE-t, ami egy gyönyörű halvány pink árnyalatú folyékony rúzs és a Smile Train számára alkottam! #WorldSmileDay

– írta Kylie Instagram-oldalán.

A bevétel tehát teljes egészében a szervezetet fogja támogatni, akik a befolyt összeget a gyermekek műtétére fogja fordítani.

El kell ismerni, ez igazán kedves döntés volt Kylie-tól, ráadásul a szín is igazán gyönyörű lett!

Nagyon imádtam megalkotni a SMILE-t, hiszen az eddigi barnás árnyalatokhoz képest ez igazán rózsaszín lett. Fiatalosra sikerült, nem igaz?

– mondta a Jenner lány Snapchat-fiókján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek