Starity

Dylan O’Brien visszatért a Twitterre

2016. október 06. 09:09   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Márciusban bekövetkezett súlyos sérülése óta a 25 éves színész távol tartotta magát a közösségi médiától.

hirdetés
Dylan O’Brien visszatért a Twitterre

Dylan O’Brien év elején súlyos balesetet szenvedett, amikor Az útvesztő: Halálkúra című film forgatása során elütötte egy autó. Sérülései súlyosak voltak, így hosszú időt vett igénybe a felépülése, de szerencsére azóta már sokkal jobban van, mi több: jelenleg is forgat.

Mivel a színész kizárólag a Twitteren aktív – se Facebook-, se Instagram-fiókkal nem rendelkezik –, rajongói jogosan aggódtak miatta, amiért hosszú hónapokig nem adott életjelet magáról a mikroblogon, azt sugallva ezáltal, hogy letargiába esett, amiért nem dolgozhat. Néhány órával ezelőtt azonban újra hallatta a hangját a közösségi oldalon, rövid bejegyzésében pedig kedvenc baseball csapatát, a New York Metset biztatta.

Dylan sérülése egyébként alaposan felbolygatta készülőben lévő munkái ütemtervét, hiszen Az útvesztő utolsó részének bemutatóját 2017 februárjáról 2018 januárjára halasztották, valamint egy rövid ideig az is kérdéses volt, visszatér-e a Teen Wolf – Farkasbőrben című sorozat utolsó évadában, melynek első epizódja november 15-én kerül képernyőre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek