Starity

Dylan O'Brien búcsúzik a Teen Wolftól?

2016. május 20. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Március 8-án ért véget a népszerű fantasy sorozat ötödik évada, máris azt pletykálják, hogy a Stiles Stilinskit alakító színész nem tér vissza a folytatásban.

hirdetés
Dylan O'Brien búcsúzik a Teen Wolftól?
Fotó: MTV

Köztudott, hogy március második felében súlyos balesetet szenvedett Dylan O'Brien az Útvesztő-sorozat harmadik részének forgatásán, így orvosai kényszerpihenőre ítélték. Ugyan állítólag gyors ütemben halad a felépülése, és hamarosan munkába állhat, mégis úgy tudjuk, hogy tovább fog csúszni a már amúgy is halasztásra került film bemutatása.

Ez azonban a kisebbik bajnak ígérkezik, ugyanis a Seventeen szerkesztői azt a fülest kapták, hogy a forgatások elhúzódása és egy másik filmszerep miatt Dylan nem fog visszatérni a Teen Wolf hatodik évadában, így nélküle folytatódik majd a 2011 óta futó széria.

Az Entertainment Weekly úgy tudja, hogy a fiatal tehetség főszerepet kapott az American Assassin című kém drámában, melynek forgatása a közeljövőben kezdődik majd meg, Dylannak azonban még az Útvesztő forgatásain is remekelnie kell, így egyszerűen nem jut ideje a sorozatra. A híreket egyelőre se a színész, se a képviselője vagy a Teen Wolf alkotóbrigádja nem erősítette meg, így csak találgathatunk, hogy milyen sorsot szánnak Stilesnak a készítők.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek