Starity

Ők sem hibátlanok! Ilyen furcsa hóbortjai vannak a sztároknak – II. rész

2016. október 18. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Cikksorozatunk második részében szintén olyan sztárokat hoztunk el, akik különös hóbortjaikkal és fóbiáikkal kiborítják vagy épp sokkolják a környezetükben élőket.

hirdetés

Teri Hatcher

A Született feleségek 51 éves sztárja nagyon kényes a bőrére, ezért bizonyos időközönként vörösborban fürdik, hogy kitisztuljanak a pórusai, és bőre puhábbá és ragyogóbbá váljon.

Demi Moore

A színésznő semmitől sem riad vissza, ha az egészségéről, szépségéről és fiatalságának megőrzéséről van szó, így időről-időre bejelentkezik egy piócás kezelésre. Az apró élősködők a vérleszívás következtében ugyanis nemcsak a méreganyagokat szívják ki a testéből, hanem segítenek a bőrén található szennyeződések eltávolításában is.

hirdetés

Angelina Jolie

Sokan rajonganak a különleges, mások számára talán visszataszító fogásokért. Az ő táborukba tartozik Angie is, aki állítólag egyenesen rajong az ízeltlábúakért és szívesen fogyasztja őket – amennyiben jól el vannak készítve, természetesen.

Sandra Bullock

A barna hajú szépség mindig is nagyon odafigyelt bőrének ápolására, azt azonban csak kevesen tudják – és még kevesebben akarják utánozni –, hogyan éri el, hogy az ötvenes éveiben járva is letagadhasson jó néhány évet. A színésznő ugyanis aranyérkenőccsel kezeli az arcát, ennek köszönhető, hogy megjelenése mindig ragyogó.

Christian Bale

Batman életre keltőjének is van pár érdekes szokása, mind közül talán a legidegesítőbb az, hogy már-már betegesen babonás. Nem hajlandó létrák alatt átsétálni, retteg a fekete macskáktól és persze az összes többi, balszerencsét hozó tárgytól kiveri a víz.

Megan Fox

Ha azt gondoljuk, a gyönyörű, háromgyermekes színésznő kényesen ügyel a rendre és a környezetére, akkor tévedünk. Megan ugyanis saját bevallása szerint mindig elfelejti lehúzni maga után a vécét „nagydolga” végeztével, ami miatt családtagjai és barátai (jogosan) gyakran panaszkodnak rá.

Robert Pattinson

A brit sármőrt A HAJ-ként emlegették az Alkonyat-láz ideje alatt, hiszen kivétel nélkül mindig gondosan beállított, borzas frizurával mutatkozott. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy tincsei közel sem érdeklik különösebben Robertet, aki hajlamos hetekig is hanyagolni a hajmosást.

Kesha

Míg Bear Gryllstől nem lenne szokatlan a következő szokás, addig Keshától nagyon is az. A részben magyar származású énekesnő ugyanis saját vizeletét issza, mert meglátása szerint ez segít neki formában maradni.

Christina Aguilera

A Grammy-díjas énekesnő legrosszabb szokása – Megan Foxhoz hasonlóan – a vécézéshez köthető. A szőke szépséget ugyanis többen látták úgy elhagyni a mosdót, hogy megmosta volna a kezét kis- és / vagy „nagydolga” után.

Alicia Silverstone

A színész-énekesnő spokáig úgy táplálta most övéves fiát, mint egy madár: mielőtt a kicsi szájába adta volna a falatokat, előtte megrágta neki őket.

Cikksorozatunk első részét ide kattintva érheted el.

via Daily News Dig, Celeb Zen, Story Pick 

  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek