Starity

Gisele Bünchen elárulta, milyen sorsra jutottak náluk a Halloweeni édességek

2016. november 04. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 36 éves szupermodell köztudottan az egészséges táplálkozás híve és ebben a szellemben neveli gyermekeit, a hatéves Benjamint és a hároméves Viviant is.

hirdetés
Gisele Bünchen elárulta, milyen sorsra jutottak náluk a Halloweeni édességek

Félreértés ne essék, Gisele nem tilt semmit gyermekeinek, megengedte nekik, hogy megkóstolják a Halloweeni lidércjárás során gyűjtött finomságokat, ám mivel a két kicsi nincs hozzászokva ezek ízéhez, nem különösebben találták ízletesnek a finom falatokat. A nassolnivalók sorsáról a People magazinnak vallott a modell.

Mi nem igazán tartunk ilyen típusú cukrokat otthon. Megengedtem a gyerekeknek, hogy megkóstoljanak egy-egy darabot, de egyetlen falat után azt mondták, nem kérnek többet belőle. Mondtam nekik, hogy ha nem ízlik, adjuk tovább ezeket a finomságokat más gyerekeknek, ők pedig beleegyeztek

– nyilatkozta Bündchen, majd így folytatta:

Ez egy kicsit más típusú édesség, mint amihez szokva vannak. Elmagyaráztam a srácaimnak, hogy sok olyan gyerek van, aki egyáltalán nem kap finomságot, erre azt mondták, Oké, anyuci, add oda nekik.

A modell és csemetéi egyébként idén a Super Marióból ismert karaktereknek öltöztek Halloween alkalmából és minden valószínűség szerint a nem a fogukra való édességek ellenére is remekül mulattak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek