Starity

Ezt látnod kell: csillagjegyek által inspirált sminkek

2016. november 04. 23:11   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy sminkest a csillagjegyek inspirálták legújabb alkotásánál: a végeredmény elképesztő lett.

hirdetés

Ha kedveled az asztrológiát, akkor ennek a művésznek az Instagram-fiókja biztosan tetszeni fog! Setareh Hosseinion ugyanis mind a 12 csillagjegyet megalkotta arcán, leírásuk alapján, és a végeredmény egészen fantasztikus lett.

A leírásban megindokolta, miért pont ilyen sminket alkotott egyes jegyekhez, és meg kell vallani, nagyon jól megfogta őket.

1. Kos

Tüzes és szenvedélyes, vaspáncélt hord, szarvaival pedig mindig készen áll a harcra. Versenyszelleme az idők végezetéig elkíséri. Mohósága született vakmerő vezetővé teszi, míg lelke tiszta, már-már gyermeki: romlatlan és félelmek nélküli.

2. Bika

Hajthatatlanul makacs, erős akaratú karakter, hatalmas kitartással és elkötelezettséggel. Temperamentumos, határait mindig feszegeti. Rajong mindenért, ami felkelti a kíváncsiságát. Belső nyugalma és stabilitása mindig partnere, így olyan erővel bír, amit mindig számításba kell venni.

3. Ikrek

Könnyedén felismerhető ellentmondásos jelleméről: elméje mindig a logika és abszurditás között ellensúlyoz. Megvan benne az intelligencia, szellemesség, s ékesszólás. Bipoláris; ő lesz a tükröd a legjobb és legrosszabb oldaladhoz, és olyat hoz az életedbe, amiről előtte nem tudtál, hogy szükséged van rá.

4. Rák

Ő a dagály, a Hold gyengéd fénye, a hullámok finom csapkodása a parton. Mindent mélyen érez, annak ellenére, hogy nem szereti kimutatni. A páncélja bár kemény, és néha törhetetlen: mögötte őrzi a leggyengédebb lelket, amivel valaha találkoztál. Ha megérinted, az egyik legigazibb dolog lesz az életedben. A kozmikusság és a csillagok töredékei az ereiben folynak– olyan, mint a Hold: minden nap új oldalát láthatod.

5. Oroszlán

Egészen biztosan kiszúrod őt a tömegben: neki van a leghangosabb nevetése, a legragyogóbb mosolya, és a legmagabiztosabb kisugárzása. Haja, mint az aranyfonál, bőre ragyog, akár a napnyugta. Ő az alfa, az oroszlán, a vezető, és a harcos. Néha gyengéd, mint egy ábránd, de ne tévesszen meg: lelke sosem nyugszik.

6. Szűz

Ő személyesíti meg az ártatlanságot, tisztaságot és igazságot. Az ő földi természete rendkívül eszessé és elemzővé tette őt. Ő az asszony, aki a hagyományok híve: mindig rendet tesz a káoszban.

7. Mérleg

Elbűvölő személyiség, dallamos hanggal és tiszta szívvel. Hogy tisztán megértsd őt, tudnod kell ellensúlyozni a belső mérlegével: a gondolatainak és érzelmeinek egy szinten kell lennie. A virágának tüskéit elrejtve tartja; s nélküle a világ egyszerűen nem lenne olyan igazságos.

8. Skorpió

Minden az átható pillantásában rejlik. Sötét és kalkuláló: szeme a rabjává tesz téged. Erőteljes, szenvedélyes és intuitív. 50%-ban istennő, 50%-ban pokol. Egy valódi királynő, tekintetében a lelked meztelen lesz pár perc alatt.

9. Nyilas

Lelke egy nyugtalan vándor, mindig újabb ötletek és kalandok kellenek neki. A nyila szimbolizálja a vágyott irányát és a magasabb célokat. Kalandvágyó, gyógyító, magas intelligenciával megáldott teremtmény, amivel átkötő hidat alkot a menny és a Föld között.

10. Bak

Az eltökéltsége csodálatra méltó, csak úgy, mint belső elszigeteltsége. Egyenes, ambiciózus, és mindent kézben tart. Lelkiismeretesen él, s könyörtelenül eléri a céljait. Nincs olyan magasság, amit ne mászna meg, szeretete pedig olyan kiegyensúlyozott, mint a Föld.

11. Vízöntő

Őrült felfedező a saját laborjában, alkotó, és éjt nappalá téve dolgozik. Cselekedetei kapcsolatban állnak villámgyors gondolataival, így meglepő tettei kiszámíthatatlanná és lázadóvá teszi őt. Számára nem léteznek szabályok. Örökké harcol hősiesen a világ jóságáért, önti másokba a bölcsességét, és rendet tesz a fejedben. Káprázatos, s egyben félelmetes: a szavak pedig nem állnak olyan távol egymástól, mint gondolnád. Vékony vonal választja el a zsenialitását az őrültségtől. A jövőnek él, és ajtóstul ront a házba: mindent vagy semmit kapsz vele.

12. Halak

Légies, és nagyon rejtélyes. Elméje olyan mélységekben úszik, ahol a legtöbben megfulladnának. Mindig árral szemben igyekszik menni, ez pedig mutatja lelkének kettősségét. Igéző szépséggel van megáldva, szíve pedig az érzelmek óceánja: álmaiban birodalmában él, ahová senkit nem enged be.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek