Starity

Ki a legjobb latin telenovella-színésznő?

2010. október 09. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mexikói Antena3 egy szavazást hirdetett meg, ahol voksolhatunk kedvenc telenovella-színésznőinkre. Az első hely folyamatosan váltakozik Maite Perroni és Jacqueline Bracamontes között.

hirdetés
Ki a legjobb latin telenovella-színésznő?

A mexikói Antena3 weboldal meghirdetett egy szavazást, amelyben a kedvenc latin telenovella-színésznőre lehet szavazni. A mezőny nagyon szoros, egy-egy színésznő között alig van 100 pont. Az első hely folyamatosan váltakozik Maite Perroni és Jacqueline Bracamontes között. Az első 20-ban olyan nevek szerepelnek még, mint Gaby Espino, Gabriela Spanic, Lucero, Helena Rojo vagy éppen Thalía. Érdekes módon a 100 jelölt közül Thalía a 20. helyet foglalja el jelenleg, amikor már több mint tíz éve abbahagyta a színészi karriert.

A jelenlegi top 20:

  1. Maite Perroni
  2. Jacqueline Bracamontes
  3. Gaby Espino
  4. Itatí Cantoral
  5. Danna García
  6. Victoria Ruffo
  7. Lucero
  8. Elizabeth Gutiérrez
  9. Helena Rojo
  10. Catherine Fulop
  11. Silvia Navarro
  12. Coraima Torres
  13. Gabriela Spanic
  14. Sonya Smith
  15. Daniela Romo
  16. Natalia Streignard
  17. Susana González
  18. Edith González
  19. Ana María Orozco
  20. Thalía

A szavazáson olyan neves színésznők (énekesnők) is szerepelnek, mint Adela Noriega, Bárbara Mori, Leticia Calderón, Belinda, Laura Zapata, Chantal Andere vagy Anahí.

Minden órában lehet szavazni, maximum 50 ponttal ajándékoznhatsz meg egy színésznőt. Érdekesség, hogy egyszerre több színésznőre is lehet szavazni. Várjuk a véleményeket!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek