Starity

Ashley Benson elárulta, mihez kezd a Pretty Little Liars után

2016. november 16. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég végre dobozba került a Freeform népszerű drámasorozatának utolsó epizódja is, így a 26 éves színésznő jól megérdemelt szabadságát élvezi.

hirdetés

Az E! News nemrég mikrofonvégre kapta a Pretty Little Liars Hannáját, Ashley Bensont, aki őszintén vallott arról, hogyan érzi magát most, hogy véget ért a sorozat forgatása, valamint szót ejtett jövőbeli terveiről is. 

Jelenleg egyfajta szüneten vagyok, szabadságot vettem ki mindenből. Hét hosszú éven át keményen dolgoztunk, szerettem volna pár hónapot kivenni, hogy olyasmivel foglalkozzak, amivel mindig is szerettem volna. Edzek, visszatérek a baletthez, foztózok és ilyesmi. Pár hónap pihenőt adtam az agyamnak, aztán visszatérek a filmiparba

– nyilatkozta Ashley, és bevallotta, tervei között szerepel az is, hogy átteszi a székhelyét New Yorkba, bár tudja, hogy nem lesz könnyű meghozni ezt a döntést, hiszen nagyon közel állnak egymáshoz sorozatbeli kollégáival, így ha mást nem, miattuk mindenképp vissztér Los Angelesbe.

Nagyon-nagyon közel állunk egymáshoz és tudom, hogy bármikor láthatom őket – egy telefonhívásnyira vannak. Azt hiszem, a legjobban a stáb fog hiányozni. Mind fantasztikus emberek, és egytől egyig nagy hatást gyakoroltak az életemre... Hét éven át folyamatosan az életem részesei voltak, nagyon-nagyon fontosak számomra. Olyan ez, mintha a családomat hagynám el.

A színésznő saját bevallása szerint még fel sem fogta, hogy vége a sorozatnak, hiszen ilyenkor rendszerint szabadságon szoktak lenni, és majd csak tavasszal érzi át, hogy egy fejezet valóban lezárult az életében.

Majd amikor eljön a március – amikor általában visszatérünk forgatni –, és jön az érzés, hogy De király, megyünk vissza dolgozni, akkor fog tudatosulni bennem, hogy Várjunk csak, nem forgatunk többé együtt. Úgy vélem, ekkor jön az arculcsapás, mert ilyenkor mindig szüneten vagyunk, így előbb vagy utóbb, de ráeszmélek, hogy ennyi volt. Jelenleg olyan, mintha szabin lennénk.

Ashley a szabadságát egyébként jótékonysággal szándékozik tölteni, ugyanis csatlakozott az Unilever és a Feeding America kampányaihoz, melyek keretein belül a rászorulóknak nyújt segítséget [körülbelül úgy működik, mint itthon a Minden gyerek lakjon jól nevű kampány – a szerk.]. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek