Starity

Selena Gomez megtörte a három hónapos csendet

2016. november 25. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színész-énekesnő legutóbb azidőtájt posztolt az Instagramon, amikor augusztusban bejelentette, hogy idő előtt befejezi turnéját.

hirdetés

Selena Gomez három hónappal ezelőtt egy szívhez szóló nyilatkozatban közölte rajongóival, hogy nem érzi jól magát, ugyanis betegsége, a lupusz olyan tüneteket hozott magával, melyek sürgős kezelésért kiáltottak. Éppen ezért úgy döntött, visszavonul és aláveti magát a rehabilitációnak. Az őt kezelő klinikát már el is hagyta, első nyilvános szereplésére pedig vasárnap, az American Music Awardson került sor, ahol szívhez szóló beszédet mondott.

Néhány órával ezelőtt, hálaadás alkalmából az Instagramra is visszatért, hogy hálát mondjon. A népszerű közösségi oldalon augusztusban posztolt legutóbb, így nem csoda, ha követői kitörő örömmel és több, mint egymillió szívecskével fogadták őt.

Sok dolog van, amiért hálás lehetek idén... Az idei messze a legnehezebb és legkifizetődőbb év volt. Végre megvívtam a nem vagyok elég harcomat. Csak szerettem volna visszaadni azt a szeretetet, srácok, amit ti adtatok nekem éveken át és szerettem volna megmutatni, hogy milyen fontos számomra a veletek való törődés. A kegyelemtől a hitig. A kedvesség mindig győz. Imádlak titeket, srácok! Isten áldjon titeket!

– írta Selly az Instagramon a lenti kép mellé.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek