Starity

Selena Gomez megható beszédet mondott az American Music Awardson

2016. november 21. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Good For You énekesnője tegnap este vehette át élete első AMA-díját kedvenc női pop- / rockelőadó kategóriában.

hirdetés

Selena Gomez idei éve igen viszontagságos volt, hiszen amellett, hogy gyógyíthatatlan betegségével, a lupusszal küzdött, nyilvános vitába keveredett exével, Justin Bieberrel. Az énekesnő augusztusban nyilvánosságra hozta, hogy világkörüli turnéja fennmaradó koncertjeit elhalasztja, ezt követően pedig bevonult egy rehabilitációs klinikára, ahol a betegségéből adódó tünetek (pánikbetegség, depresszió, szorongás) miatt kezelték.

A 24 éves színész-énekesnő azóta csak ritkán mutatkozott a nyilvánosság előtt, közösségi oldalain is nagy volt a csend, így mindenkit meglepett, amikor tegnap este megjelent a Los Angeles-i Microsoft Theaterben megrendezett American Music Awardson, ahol nemcsak a nézők szavazatait, hanem a szívüket is sikerült elnyernie megható köszönőbeszédével.

Elöször is szeretnék köszönetet mondani nektek, srácok! 2014-ben álltam először ezen a színpadon úgy, hogy teljesen őszinte voltam veletek. A legtöbben ismeritek az életemet, akár tetszik ez nekem, akár nem. Mégis meg kellett állnom, mert bár megvolt mindenem, legbelül össze voltam törve. Próbáltam egyben tartani a dolgokat, hogy ne okozzak csalódást, de végül olyan sokáig próbálkoztam, hogy én zuhantam össze

– mondta beszédében Selena.

Nem a testeteket akarom látni az Instagramon, hanem azt, ami itt belül van. [a szívére mutat] Minden, amit mondhatok, az az, hogy a szívem legmélyén nagyon hálás vagyok a lehetőségért, hogy megoszthatom azt, amit a legjobban szeretek azokkal, akiket szeretek. Köszönetet szeretnék mondani a rajongóimnak, mert ti, srácok, hihetetlenül hűségesek vagytok hozzám. Nem is tudom, mivel érdemeltem ezt ki. De ha letörtek vagyok, tudnotok kell, hogy nem kell annak is maradnotok. Ez az az egy dolog, amit tudnotok kell rólam: törődök veletek. És nagyon köszönöm ezt [felmutatja a díjat] nektek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek