Starity

Carmen Jaramillo ismét harcba száll a koronáért?

2016. december 02. 11:11   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű panamai modell lehet, hogy ismét megméretteti magát valamelyik 2017-es szépségversenyen.

hirdetés
Carmen Jaramillo ismét harcba száll a koronáért?

Carmen Jaramillo első szépségversenyén 2014-ben vett részt, amikor a Miss Panama címért szállt harcba. A Panamá Oestét képviselő lány ekkor elnyerte a Miss Panamá Latinoamerica del Mundo koronát, viszont másnap lemondott a megtisztelő címről, így a korona Yomatzy Hazlewood fejére került, viszont a lány nem kerüt be a döntőbe.

Egy évre rá Carmen elnyerte a Miss Earth Panamá címet, valamint ő képviselhette országát a Reina Hispanoamericana versenyen, Bolíviában, ahol bekerült a legszebb 10 közé.

A Miss Earth-ön hatalmas sikereket ért el. Az alversenyeken, ő volt az éremtábla legelején, ennek ellenére nem került be a legszebb 16-ba, pedig sokan esélyesnek tartották a győzelemre. Carmen akkor csalódott volt, azonban nagyon sok bíztatást kapott rajongóitól, így nem meglepő, ha gondolkodik azon, hogy ismét harcba száll a koronáért.

A Miss Universe Panama 2017-es versenyének castingja már lezárult, az is kiderült ki az a 20 lány, akik közül egy valaki megörökli Keity Mendieta koronáját. A szépségkirálynő-jelölek közt olyan ismerős arcok is felbukkantak, mint María Alejandra Tejada, Darelys Santos, vagy Stephany Guevara. A fentiek ellenére azonban mégis van rá esély, hogy 2017-ben Carmen lesz a következő Miss Supranational Panama, vagy akár a Miss World-re is kiküldhetik. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek