Starity

Elkészült a Carpool Karaoke karácsonyi verziója

2016. december 16. 12:12   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A különkiadás idén valóban különlegesre sikerült. Nemcsak az All I Want For Christmas Is You csendült fel, hanem váratlan meglepetésvendégek is megjelentek.

hirdetés

James Corden tegnap esti The Late Late Show című műsorában került bemutatásra a Carpool Karaoke legújabb epizdója, melyben Mariah Carey-vel fakad dalra a műsorvezető. Ezt azonban meglepetés követi meglepetés hátán, hiszen a duettből egy hatalmas közös éneklés lesz, melynek keretein belül a Carpool Karaoke több idei sztárvendége is feltűnik (Adele, Gwen Stefani, Lady Gaga, Selena Gomez, Demi Lovato, Nick Jonas, Chris Martin, Elton John és a Red Hot Chili Peppers) a legnépszerűbb karácsonyi dal erejéig.

A vendégekkel készült felvételek egyébként még év közben készültek, de azokat korábban nem láthattuk, hiszen kizárólag a különkiadáshoz kerültek rögzítésre, ami így talán még varázslatosabbra sikerült, mintha csak Mimit láthattuk / hallhattuk volna James oldalán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek