Starity

Tyler Posey bizonytalan időre visszavonul

2017. január 03. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Teen Wolf sztárja úgy döntött, eltűnik kicsit a rajongók árgus tekintete elől.

hirdetés

Tyler Posey tegnap az Insgtagramon hozta nyilvánosságra, hogy bizonytalan időre eltűnik és a közösségi oldalaknak is búcsút int.

Egy jó barátom inspirálta ezt a bejegyzést. Múlt hónapban volt két éve, hogy a családom és én elveszítettük édesanyámat. Rengeteg kétséget és problémát eredményezett bennem ez a tragédia, még most – amikor ezt a posztot írom – sem tudom, mit is mondjak. Azt azonban tudom, hogy mindennél jobban szeretem ezt a nőt! Az elvesztése más prioritásokat helyezett kilátásba. Kiveszek egy kis szabadságot és se ezen az alkalmazáson, se a közösségi oldalakon keresztül nem fogtok elérni egy ideig. Szeretlek titeket, srácok és mindig hálás leszek a támogatásotokért. Itt leszek a közelben, csak épp másmilyen formában. Boldog új évet, kellemes ünnepeket és boldog életet kívánok! Remélem, ez a bejegyzés sokkal inkább inspirálóan, mintsem elszomorítóan hat majd rátok

– írta a lent látható felvétel mellé a 25 éves színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek