Starity

Juan Mata örül, hogy Valenciában maradt

2010. október 12. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A nyári átigazolási szezonban a Valenciától több klasszis is távozott, köztük David Villa és David Silva is. Mata iránt a Liverpool tett ajánlatot, de ő végül hűséges maradt klubjához.

hirdetés
Juan Mata örül, hogy Valenciában maradt

A valenciai csapat nemcsak eladott játékosokat a nyáron, de alaposan be is vásárolt.  Olyan labdarúgókat vettek meg, mint Aritz Aduriz, Mehmet Topal vagy akár Tino Costa. Ennek ellenére mindenki azt gondolta, hogy az amúgy sem túl erős csapat David Villa és David Silva távozásával még gyengébb lesz.

Juan Mata ekkor még egy interjúban azt is elmondta, hogy ha a Valencia nem erősít sürgősen, abban az esetben távozik a csapattól. A Liverpool vezetőinek pedig ez a helyzet nagyon kedvezett arra, hogy megkíséreljék megszerezni a kiváló középpályást. A Valencia vezetői végül meggyőzték Matát arról, hogy érdemes továbbra is a Denevéreknél maradnia.

Úgy látszik, igazuk volt, ugyanis az új szezonban a Valencia CF-et mintha  teljsen kicserélték volna; 5 megnyert meccs és 1 döntetlen az eddigi átlaguk, és jelenleg ők állnak a bajnoki tabella élén, még ha csak 1 pontos előnnyel is. A Premier League-ben szereplő Liverpool az élen álló Chelsea-től jócskán lemaradva a 18. helyen áll.

Juan Mata nem bánta meg, hogy nem távozott a Premier League-be és most a következőket nyilatkozta: „Az ajánlat elutasítása azt jelentette, hogy a klubom ragaszkodik hozzám. Ismerik a tudásomat… Valami még hiányzik az új szerződés aláírásához, de hamarosan eljön az ideje. Akkor pedig a mostaninál is boldogabb leszek. Remélem, hosszú évekig szerepelhetek a Valenciában, hiszen már most is boldog vagyok ennél a klubnál. Álomvilágban élek, ez életem eddigi legszebb időszaka.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek