Starity

Felkerültek a YouTube-ra a Miss Universe jelöltek bemutatkozó videói

2017. január 24. 05:05   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban feltöltötték a legnagyobb videómegosztóra a Miss Universe versenyzőinek bemutatkozó videóit.

hirdetés
Felkerültek a YouTube-ra a Miss Universe jelöltek bemutatkozó videói

A Miss Universe döntőjére már nem kell sokat várni, ugyanis január 30-án kiderül, kinek a fejére kerül a korona. A lányok már javában készülnek a versenyre, hogy a legjobb formájukat hozzák a szakmai zsűri előtt. Ebben az évben 86 lány száll harcba a megtisztelő címért, és most 16 lány helyett mindössze 12 kerülhet majd a döntőbe.

A napokban számos különdíj is gazdára talált, a Miss Flawless of the Universe és a Miss Phoenix Elegant díjakat a venezuelai Mariam Habach vehette át, a Miss Phoenix Jewel-díj nyertese a Fülöp-szigetek delegáltja, Maxine Medina lett, míg a Miss Phoenix Smile címet az indonéziai Kezia Warouw tudhatja magáénak. 

A lányok bemutatkozó videói a hétvégén feltöltésre kerültek a legnagyobb videomegosztó oldalra, a YouTube-ra. A videók között természetesen ott van a magyar versenyző, Bódizs Veronika kisfilmje is, akinek sajnos a videója nem lett olyan sikeres, hiszen a like-ok és a dislike-ok aránya majdnem megegyezik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek