Starity

Végre itt van Céline Dion A szépség és a szörnyeteghez készített új betétdala!

2017. március 10. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney tegnap tette közzé a YouTube-on a hamarosan megjelenő film Céline által felénekelt betétdalát.

hirdetés
Végre itt van Céline Dion A szépség és a szörnyeteghez készített új betétdala!
Fotó: Walt Disney Pictures

Huszonhat év után március 24-én ismét megelevenedik előttünk A szépség és a szörnyeteg csodálatos története, melynek főszerepeiben olyan sztárokat láthatunk majd, mint Emma Watson, Luke Evans, Dan Stevens, Josh Gad, Emma Thompson, Ian McKellen és Ewan McGregor.

A filmet hatalmas várakozás övezi már most is, melynek betétdalait is világsztárokkal énekeltette fel a Disney. A szerzemények szövegét Tim Rice írta, a dalokat pedig az az Alan Menken szerezte, aki annak idején az eredeti, 1991-es film elkészüléséből is kivette a részét. Ahogyan huszonhat évvel ezelőtt, úgy most is felcsendül a filmben Céline Dion hangja, ám ezúttal nem a Beauty and the Beastben – ezt most Ariana Grande és John Legend előadásában hallhatjuk –, hanem egy teljesen új dalban, a How Does a Moment Last Foreverben, ami a vége főcím alatt hangzik majd el.

A szépség és a szörnyeteg betétdalait tartalmazó korong egyébként épp a mai napon került az üzletek polcaira, ami összesen 24 tételt sorakoztat fel.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek