Starity

Egyre hajmeresztőbb történetekkel áll elő Hujber Feri

2017. március 16. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színészt botrányos hétfői szereplése után másodjára is behívta szerepelni a TV2.

hirdetés

Hujber Feri nemrég arról beszélt a TV2 reggeli műsorában, hogy véleménye szerint Jézus egy színész volt és valójában nem ő, hanem egy tízéves kisfiú halt meg helyette a kereszten, amivel jó néhány hívőt sikerült megbotránkoztatnia. A történtek után sokan őrültnek nevezték a színészt, ő azonban tagadta, hogy mentális problémái lennének.

Az ominózus elgondolás előterjesztését követően másnap ismét behívták a Mokka című műsorba Ferit, hogy tisztázza a történteket, ám akkor még őrültebb dolgokkal állt elő és láthatóan zavartan viselkedett a stúdióban – egyik sarokból a másikba ült, folyamatosan fészkelődött, és a koncentrálás is nehezére esett, alig-alig válaszolt a neki feltett kérdésekre. A színész – miután rákérdeztek, hogy ha ez csak egy médiahekk, akkor hagyja ezt abba –, mint aki jól végezte dolgát, távozott a műsorból.

Több teória is kering azzal kapcsolatban, hogy mi lehet a magyarázat erre a sok zagyvaságra. Egyesek szerint egy profin felépített gerillakampány áll a háttérben, amely az Alföldi Róbert rendezésében hamarosan bemutatandó Passió XXI. című darabot promózzák, hiszen a szereplők közül több név is elhangzott az előző adásban. Mások szerint a tág pupillák, a zavart viselkedés és a Facebook-oldalán történő megnyilvánulások arra engednek következtetni, hogy esetleg tudatmódosító szerek hatása alatt áll a színész és kezd elszakadni a valóságtól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek