Starity

Évekig cikizték ismerősei a Stuart Little, kisegér sztárját

2017. március 20. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jonathan Lipnickinek nem volt könnyű gyerek- és tinédzserkora, ugyanis folyamatosan megalázták.

hirdetés
Évekig cikizték ismerősei a Stuart Little, kisegér sztárját
Fotó: Columbia Pictures

A ma 26 éves színész az Instagramon vallott arról, milyen nehézségekkel járt a hírnév, ugyanis ismerősei évekig cikizték, pedig fényes karrier előtt állt. Az 1990-es években olyan nagy sikerű alkotásokban láthattuk, mint a Jerry Maguire – A nagy hátraarc; a Stuart Little, kisegér; a Meego és a The Jeff Foxworthy Show, később pedig feltűnt a Dawson és a haverokban; a Csodacsukában és a Stuart Little, kisegér második részében is. Sikerek azonban ide vagy oda, Jonathan gyerekkora egyáltalán nem volt felhőtlen és csak szívós természetének köszönheti, hogy nem szeretett ki a színjátszásból.

Gyerek- és tinédzserkoromban folyamatosan viccet csináltak belőlem olyan emberek, akik ma már az ismerőseim a Facebookon. Azt mondták nekem, hogy csak voltam valaki, de többé nem kapok szerepet semmiben. Minden egyes nap azt éreztették velem a suliban, hogy egy szemétre való vagyok, míg végül pánikbetegség alakult ki nálam, ami a másnapi suliba menetel előtti estén jött ki nálam. Azon görcsöltem, hogy fogom kibírni a következő napot

– elevenítette fel a nem is olyan távoli múlt fájó emlékeit Lipnicki, akit idén hét új alkotásban is láthatunk majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek