Starity

Anna Margaret akar lenni az új Britney

2010. október 16. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Anna Margaretet arról kérdezték, hogy ki a példaképe, illetve kire szeretne leginkább hasonlítani, mire a lány azt mondta, hogy ő akar lenni az új Britney Spears.

hirdetés
Anna Margaret akar lenni az új Britney

Anna Margaretet már megismerhette a világ, hiszen már két slágere is van, most viszont elmondott nekünk egy olyan dolgot, amitől valószínűleg még népszerűbb lesz.

A 14 éves lányt arról kérdezték, hogy ki a példaképe, illetve kire akar a legjobban hasonlítani. Az énekesnő erre a kérdésre az alábbiakat felelte:

„Nagyon sok kedvenc sztárom van, közéjük tartozik például Taylor Swift, Selena Gomez, vagy Miley Cyrus. De akiért örökre odaleszek, az Britney Spears! Nála tehetségesebb és szebb énekesnőt még nem láttam! Nagyon szeretnék a nyomdokaiba lépni, mint az »új Britney Spears«, ez igazán nagy megtiszteltetés lenne. Már dolgozok első kislemezemen, melyen leginkább  olyan stílusú dalok lesznek, mint amilyenek Britney első dalai voltak.”

Sokan már nagy rajongói a Something About Sunshine énekesének, szóval nem kizárt, hogy ő lesz az új Britney.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek