Starity

Keke Palmer szerelmet vallott Cole Sprouse-nak

2017. május 02. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 23 éves színésznő a Twitteren vallott kollégájához fűződő érzéseiről.

hirdetés

Cole Sprouse április 30-án, a Twitteren tette közzé a lent látható felvételeket, melyeket Luke Fontana készített róla a közelmúltban. A fotók természetesen Keke Palmerhez is eljutottak, és a színésznő úgy döntött, ideje megvallani kollégájához fűződő érzéseit, így elárulta, hogy a Disney Channelnél való debütálásuk, azaz körülbelül 2007 óta odavan érte.

Fotók: Luke Fontana
Fotó: Twitter (screenshot)

A rajongók természetesen rögtön reagáltak Keke vallomására: voltak, akik biztosították afelől a színésznőt, hogy nincs egyedül, ők is hasonlóképp éreznek Cole iránt; mások egyenesen rászóltak, hogy ne halássza el előlük a jövendőbeli férjüket.

Az érintett egyelőre nem reagált a nagy vallomásra, de nemrég ő is őszintén mesélt arról, hogy karrierje kezdetén beleesett egyik kolléganőjébe Jennifer Aniston személyében.

Nagyon-nagyon nehéz volt együtt dolgozni Anistonnal, mert totál bele voltam zúgva. A megszállottja voltam. Nem találtam a szavakat, amikor jelen volt. Dadogni kezdtem és a szövegem is elfelejtettem, ha ott volt. Teljesen leblokkoltam, így nagyon nehéz volt.

via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek