Starity

Középiskolás évei alatt drogproblémákkal küzdött a 13 okom volt sztárja

2017. május 02. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a sorozatban egy bántalmazót alakított, az életben maga is áldozat volt.

hirdetés
Középiskolás évei alatt drogproblémákkal küzdött a 13 okom volt sztárja
Fotó: Netflix

A Justin Foley-t életre keltő Brandon Flynn nemrég vallott arról, hogy míg karaktere a sorozatban rosszfiú volt, ő a magánéletben teljesen más személyiség, és a forgatás alatt sokkal jobban tudott azonosulni az Alisha Boe alakította Jessica Davisszel.

Amikor középiskolás voltam, sokat küzdöttem az emberekkel, mert nem igazán voltak jó fejek velem, amiért a színészkedés vonzott. Az iskolatársaim azt gondolták, ez nőies foglalkozás, és inkább sportolnom kéne. Nagydarab srác voltam, így gyakran találtam magam az élcelődéseik középpontjában. Nehéz időszak volt. Érzelmileg egy nagyon sötét helyre kerültem általa, nem akartam önmagam lenni. Próbáltam olyan lenni, amit mások elvártak tőlem, hogy legyek. Saját magamat gyógyítottam. Rengeteget drogoztam. Úgy döntöttem, csendben, láthatatlan maradok, így könnyítve meg a saját dolgomat

– nyilatkozta a színész, majd így folytatta:

Jessica karakterével tudok a legkönnyebben azonosulni. Az, ahogyan az ellene irányuló támadásokat kezelte, nagyon hasonlít ahhoz, ahogy én tettem a középsuliban. (...) Boldog vagyok, amiért az életben nem olyan vagyok, mint Justin és hogy felszólalhatok az igazságtalanság ellen.

Fotó: Netflix

 via Seventeen

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek