Starity

Angelina legalább 20 milliót hagyott nálunk

2010. október 17. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Angelina Jolie már elkezdett forgatni nálunk, így a kiadásai is nőnek, és még nőni is fognak. Bár Angelina nem is olyan hosszú ideje van hazánkban, de már lassan 20 millió forintot hagyott itt.

hirdetés
Angelina legalább 20 milliót hagyott nálunk

Angelina Jolie kiadásai egyre nőnek, ami azt jelenti, hogy már elkezdett forgatni, felpezsdült az élet. A bérelt házukra havi hárommillió forintot fizetnek, a gyerekük iskoláztatásáért kétmillió forintot költöttek, és a Rózsák tere egy napra nyolcmillió forint volt. Ez a három tény bizonyítja: elkezdődött a forgatás.

Egyébként a GK Films pénzét költi, mivel ő támogatja Angelinát, hogy virágoztassa a rendezői tehetségét, amire most megvan az esély. 

A napokban Jolie a Rózsák terén forgatott, ahol négyzetméterenként 650 forint + ÁFA volt a bérleti díj. Csütörtökön a Tűzoltók utcájában forgattak, ahol szintén 650 forint + ÁFA volt a bérleti díj, de ez területenként változhat, és erről még nem kapott hírt a média, hogy itt mennyit hagytak hátra.

Aztán jön a luxusház, aminek havonta 3 millió forint a bérleti díja, és Angelina és a családja előreláthatólag 3 hónapot marad, szóval az 9 millióra jöhet ki.

A gyerekek iskoláztatása 2 milliót forintból jön ki, amihez pluszba hozzájön az egyéb szolgáltatások, és a felügyelőtanár néhány tízezer forintos díja, illetve a menza.

Az autóbérlés az más tészta, attól függ, hogy milyen cégtől bérlik. De négy autó ára három hónapra úgy 8–10 millió forintból jöhet ki. Aztán vannak még a kisebb-nagyobb dolgok, mint a fagyizás, sátor, ami a kertben található, baseballsapka, és hasonló bolti cikkek.

Egyébként Angelina kis szabadidejében szorgosan osztogatott autogramokat is a gyerekeknek. A Rózsák téri forgatás képei itt megtekinthetőek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek