Starity

Kígyózó sorokban várták az olvasók Leiner Laura legújabb kötetét

2017. május 12. 15:03   |   Szerző: lucymharding

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal írónőnek tavaly ősszel jelent meg utoljára kötete Valahol címmel, ez év elején pedig ellátogatott több nagyobb városba is, hogy egy dedikáló körút keretében találkozhasson vidéki olvasóival is.

hirdetés

Ma jelent meg Leiner Laura Bexi-sorozatának befejező része, az Egyszer. A népszerű ifjúsági regényért rengeteg olvasó áll sorban a Hegedűs Gyula utcai könyvesbolt előtt, pedig nincs is dedikálás. Akik a helyszínen vásárolják meg a könyvet, egy képeslapot, dedikált könyvjelzőt és egy karszalagot kapnak ajándékba. A megjelenés alkalmából egy #márker autó is érkezett a könyvesbolt elé, amivel fotózkodhatnak az olvasók, és 9 napig ott is marad. 

A hivatalos megjelenése a kötetnek május 15-e, így aki ma nem tudod ellátogatni Budapestre, hétfőtől vásárolhatja meg a könyvesboltokban. 

Bexi kezd besokallni a popszakmától. A lehetőség, hogy folytathatja tanulmányait, ráadásul olyasmivel foglalkozhat, amit igazán szeret, miközben megmaradnak neki a barátai, Aszádék, Antiék, Körte és persze a legfontosabb, Nagy Márk... túl szép, hogy igaz legyen. Azután az őrült hét után a balatoni nyaralóban minden megváltozott, Bexi és Nagy Márk kézen fogva léptek be, hogy együtt nézzenek szembe a kiadó tulajdonosával, de nem biztos, hogy a kapcsolatuk kibírja mindazt, ami rájuk vár.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek