Starity

Gal Gadot Beyoncénak köszönheti, hogy megkapta Wonder Woman szerepét

2017. június 26. 07:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Wonder Woman lett minden idők legtöbb bevételt hozó, női rendező által készített sikerfilmje.

hirdetés

Gal Gadotnak van miért hálásnak lennie: karrierje magasan ível felfelé, a legjobb szerepeket ajánlják neki és a magánélete is rendben van – három hónapja adott életet második gyermekének. A színésznő nemrég megragadta az alkalmat, és köszönetet mondott Beyoncénak, mert úgy érzi, neki tartozik a legtöbbel, mivel véleménye szerint nélküle nem kapta volna meg a csodanő szerepét.

Amikor meghallgattak a Batman Superman ellenhez, nem tudtam, hogy a Wonder Womanhez keresnek főszereplőt. Zack Snyder rendező megkért, hogy csináljunk egy kamerapróbát. Egy kínzással ért fel. Hat vagy hét lányt hallgattak meg, és különböző kocsikba ültettek be minket, ott kellett várnunk a sorunkra. A várakozás az én elsőszámú ellenségem, majd' megőrültem, így aztán elhatároztam, hogy felveszem a Beyoncé-maszkot. Azt mondogattam magamban, Kiké a világ? A csajoké!. Táncolni kezdtem, és elszállt minden idegességem. Köszi, Beyoncé

– nyilatkozta a színésznő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek