Starity

Ben Affleck a családját választotta egy főszerep helyett

2017. július 20. 11:11   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ben már korábban is hangoztatta, mennyire fontos számára a család, amit most tettekkel is bizonyított.

hirdetés

J.C. Chandor rendező 2009 óta dolgozik a Triple Frontier című akciófilmen, melyet rövidesen elkezdenek forgatni, ám azt még ő sem gondolta volna, hogy épp a történet központi karakterét alakító Ben Affleck dönt majd úgy, hogy visszalép a szereptől. A színész mégis megtette ezt a lépést, amit azzal indokolt, hogy több időt szeretne a családjára és az egészségi állapotára fordítani.

Érdekesség, hogy nem ő az egyetlen, aki nemet mond a filmre, ugyanis áprilisban Tom Hardy és Channing Tatum is visszalépett az abban való szereplés lehetőségétől. A produkció kapcsán felmerült még Johnny Depp, Tom Hanks és Will Smith neve is, de egyelőre nem lehet tudni, ki töltheti be az Affleck által hátrahagyott űrt.

A színész éve eddig igen mozgalmasan alakul: felesége, Jennifer Garner mégis úgy döntött, hogy el akar válni tőle; visszamondta az új Batman-film megrendezésének lehetőségét; végigcsinált egy alkoholelvonót; most pedig új szerelem van az életében.

Végigcsináltam egy rehabot. Az italozás olyasmi, amivel már küzdöttem a múltban és a jövőben is fogok. Szeretném élni az életet a maga teljességében, és a lehető legjobb édesapa akarok lenni. Szeretném, ha a gyerekeim tudnák, nincs semmi szégyellnivaló abban, ha az ember a szükség idején segítséget kér, ahogy azzal sincs semmi gond, ha valaki az erő forrásává válik olyasvalaki számára, akinek segítségre van szüksége, de fél megtenni az első lépést

– írta egy korábbi nyilatkozatában a színész.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek