Starity

Mégis válnak! Jennifer Garner beadta a válókeresetet Ben Affleck ellen

2017. február 17. 15:03   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal végleges a színésznő döntése, nem akar a férje mellett maradni.

hirdetés

Jennifer Garner két évvel ezelőtt adta be először a válókeresetet férje, Ben Affleck ellen, ám nem sokkal később meggondolta magát és úgy döntött, mégis mellette marad. Néhány órával ezelőtt azonban arról számolt be az Us Weekly, hogy a színésznő alaposan meghányta-vetette magában a dolgokat és ismét a házasság felbontásáért folyamodott.

A pár egyébként 2001-ben, a Pearl Harbor című film forgatásán ismerkedett meg egymással, de csak később, a Daredevil készítése során szerettek egymásba. 2005 nyarán kötöttek házasságot, kapcsolatukból pedig három gyermekük született – Violet (11 éves), Seraphina (8 éves) és Samuel (4 éves).

Ugyan több pletyka is napvilágot látott azzal kapcsolatban, hogy mi miatt futott zátonyra a házasság, a legvalószínűbb az, hogy egyszerűen elfáradt a kapcsolat. A szerelmesek már évek óta küszködtek gondokkal és többször is megpróbálták a különélést és a párterápiát, hátha segít problémáik megoldásában, de nem így lett. Az Us Weekly a pár barátaitól úgy tudja, hogy Jen és Ben közös megegyezéssel, barátokként válnak el egymástól – utóbbi már ki is költözött a közös családi fészekből –, de a gyerekeket továbbra is együtt kívánják felnevelni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek