Starity

Ben Affleck rehabra ment alkoholfüggősége kezelése végett

2017. március 15. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 44 éves színész maga hozta nyilvánosságra a Facebookon keresztül, hogy szakmai segítséget kért függősége kezelése érdekében.

hirdetés

Köztudott, hogy Ben Affleck alkoholproblémákkal küzdött a múltban, 2001-ben végig is csinált egy elvonót, nemrég azonban kénytelen volt ismét becsekkolni egy malibui klinikára, hogy kezeltesse magát. Addikciója ugyanis olyan magasságokba emelkedett, hogy szüksége is volt a segítségre, amit végre ő is belátott.

A színész a Facebookon közzétett bejegyzésében nem tagadta, hogy évek óta küzdött az alkohollal, és az elvonó csupán az első lépés volt az előtte álló hosszú folyamat során. Leírta továbbá, hogy döntésében szerepet játszott az is, hogy szeretne jobb apja lenni Jennifer Garnerrel közös gyermekeinek és élni kíván az élet adta lehetőségekkel, ehhez azonban végleg le kell számolnia az itallal.

Szerencsés vagyok, amiért a családom és barátaim szeretetét élvezhetem, ide értve a szülőtársamat, Jent is, aki mindvégig támogatott engem és gondját viselte a gyerekeinknek, amíg távol voltam

– olvasható a közleményben.

Ben és Jen egyébként 2015-ben szakítottak egymással, és bár már akkor is terítéken volt a válás, végül visszaléptek tőle. A színésznő néhány hete újra beadta a papírokat, rövid időn belül mégis meggondolta magát. Jelenlegi állás szerint nem válnak, de nem is élnek együtt. Úgy vélik, még megmenthetik a házasságukat, de ehhez elengedhetetlen, hogy a Batman sztárja változtasson életvitelén. Ha pedig már a köpenyes hősnél tartunk, Affleck a közelmúltban úgy határozott, hogy nem vállalja a legújabb Batman-film megrendezését, csupán a címszereplő életre keltésére mondott igent a produkció kapcsán.

via E! Online

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek