Starity

A Linkin Park weboldalt indított az öngyilkosság megelőzésére

2017. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Rêveur

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A zenekar énekese tiszteletére létrehozott oldal erőforrásokat tartalmaz, hogy segítsenek az öngyilkossági gondolatokkal küzdő embereknek.

hirdetés
A Linkin Park weboldalt indított az öngyilkosság megelőzésére
Fotó: Billboard

A Linkin Park egy megemlékező honlapot állított fel énekesének, Chester Benningtonnak, aki előző hónapban, július 20-én halt meg.

Az oldal, chester.linkinpark.com, az öngyilkosság megelőzésére vonatkozó információkat tartalmaz, beleértve az Egyesült Államok szolgálatainak telefonszámát. Egy halottkém erősítette meg, hogy Chester Bennington, akit csütörtök reggel otthon találtak, meghalt. Az énekes 41 éves volt, hátragyott egy feleséget és hat gyermeket.

A Linkin Park országszerte több tízmillió rajongónak adott otthont, népszerűsítették legújabb albumukat, melynek címe One More Light, a közelmúltban pedig felvették a Carpool Karaoke egyik epizódját, amelyet októberben fognak sugározni. Emellett megszüntették észak-amerikai turnéjukat, érthető okokból. A banda jövője egyelőre még ismeretlen.

Az öngyilkosság nem megoldás a problémákra! Ha úgy érzed, segítségre szorulsz vagy nem találsz kiutat egy helyzetből, kérj segítséget a krízishelyzetben lévők részére fenntartott, ingyenesen hívható 116-123 vagy 06 80 820 111 telefonszámon! A nemzetközi sürgősségi telefonszolgálatokat peddig itt találod.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek