Starity

A rajongók össze akarták ugrasztani Dove Cameront és Ryan McCartant

2017. augusztus 23. 08:08   |   Szerző: LexiCobain

Az egykori szerelmesek idestova tíz hónapja szakítottak, rajongótáboruk pedig ezzel együtt két részre szakadt.

hirdetés

Nem túlzás azt állítani, hogy Dove Cameron és Ryan McCartan igazi álompárnak tűnt a rajongók szemében, ám alaposan megleptek mindenkit, amikor tavaly októberben bejelentették, hogy eljegyzésüket felbontották és külön utakon folytatják a továbbiakban. Később az Utódok sztárja úgy fogalmazott egy ízben az Instagramon, hogy exe szörnyen bánt vele, ám az a mai napig nem került nyilvánosságra, hogy ők ketten végül miért is tettek pontot kapcsolatuk végére.

Mint említettük, szakításuk nyomán rajongóik két táborra oszlottak: egyik részük Dove, másik részük Ryan mellé állt, és ez mostanáig is így van, ráadásul nemrég kis híján össze is ugrasztották a két fiatalt.Történt ugyanis, hogy augusztus 21-én, a napfogyatkozás élő közvetítése alatt közös dalukat, a Glowing in the Darkot használták háttérzeneként, ami természetesen a fanatikusoknak és maguknak az előadóknak is feltűnt.

Sosem hittem volna, hogy egy dalomat egyszer fel fogják használni aláfestő zeneként egy természeti jelenséghez

– írta a Twitteren Dove, Ryan pedig így fogalmazott ugyanott:

Nagyon hálás vagyok, amiért az ABC a mi dalunkat választotta így tisztelegve egy ilyen jelentősségteljes esemény előtt.

Fotók: Twitter (screenshots)

A rajongóknak rögtön feltűnt, hogy míg Dove a sajátjaként referált a dalra, addig Ryan úgy emlegette azt, mint közös munkájuk gyümölcsét. Egyes felhasználók kifejezésre juttatták, mennyire büszkék Ryanre, amiért nem sajátította ki a Glowing in the Darkot, és emlékeztették Dove-ot, hogy a dal érdeme nemcsak az övé. Mások ezzel szemben nekiestek Ryannek, amiért közösnek mert nevezni a dalt, amire ő így reagált:

Lol tettethetitek, mintha nem léteznék, de nekem ettől függetlenül így is fizetnek [a dalért].

Fotó: Twitter (screenshot)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek