Starity

Lili Reinhart: „Az életem most csak a Riverdale-ről szól”

2017. szeptember 01. 23:11   |   Szerző: vjucu95

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 20 éves színésznő a Huffpostnak mesélt arról, hogyan változott meg az élete, mióta Betty Coopert alakítja a Riverdale című sorozatban. Továbbá elárulta, mire számíthatunk a második évadban!

hirdetés

WWD 2017

– A Riverdale-nek még csak egy évada van, de tarolt a Teen Choice Awardson. Milyen érzés ilyen elismerést kapni ennyire korán?

– Egyáltalán nem számítottunk rá. Amikor tényleg megnyertük, úgy éreztük, Szent ég! Az emberek időt fordítottak a napjukból arra, hogy ránk szavazzanak. A rajongók annyira törődnek a sorozattal és a karakterekkel! Őszintén hálás vagyok. Még mindig elképesztő, hogy mennyire szenvedélyesek. Néhányan kétszer is megnézték az egész évadot. Ez elképesztő.

– Az elmúlt egy év őrültebb volt, mint Cheryl Blossom egy rossz napján. Először közvetlenül a Rivedale elindulása előtt találkoztunk, azóta hogyan változott az életed?

– Egyszerre érzem azt, hogy életem leghosszabb és legrövidebb éve is. Olyan, mint egy forgószél. Az életem most csak a Riverdale-ről szól és ez teljesen jó így. Fiatal vagyok, 20 éves, és nincs semmi más dolgom, mert ez a karrierem és a munkám. Véletlenül alakult úgy, hogy a legjobb barátaimmal dolgozhatok, ami sokkal könnyebbé teszi a dolgokat, mert társasági időt tölthetek velük munka közben is. Nagyon jól szórakozunk együtt.

Instagram

– Biztosan nagyon nagy változás volt ez neked a jó és rossz oldallal egyaránt. Mi az, amit nehéz volt megszokni azzal, hogy a Riverdale ekkora siker lett?

– Az év elején elég nagy pofon volt, amikor rájöttem, hogy minden, amit interjú közben mondok, kiemelhető a mondanivalómból egészen más értelemben. Sosem akartam megbántani másokat, vagy azt éreztetni velük, hogy amit csinálnak, az nem értékes, úgyhogy megtanultam, milyen fontos odafigyelni arra, amit mondok, és hogy az világosan legyen megfogalmazva. Tudva, hogy sok ember figyel engem különböző csatornákon, biztosnak kell lennem abban, hogy megértetem magam az emberekkel. Ha erre nincs lehetőség egy interjúban, akkor online megteszem saját magam.

– Nagyon sok rajongót nyertél az őszinteségeddel, de hol van a határ? Szerinted mi az, ami már túl soknak számít abban a korban, amikor mindenki mindent megoszt?

– Néha az emberek megállítanak az utcán, és személyes kérdéseket tesznek fel a magánéletemről. A rajongók úgy beszélnek velem, mintha ismernének engem, de ez nem így van. Ismered a karaktert, akit játszom, de engem nem. Sosem mennél oda véletlenszerűen egy idegenhez, hogy személyes kérdéseket tegyél fel neki, úgyhogy tőlem sem kellene. Azt szeretném, hogy kötődni lehessen hozzám, hogy az emberek tudják, hogy ki vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy tudhatnak mindent rólam és az életemről. Szerintem ez egy jó határ, de még mindig próbálok rájönni, hogy lehet megvalósítani. Tudatosnak kell lenni.

Instagram

– Sok figyelem irányul azokra a hírességekre, akik arra használják az oldalaikat, hogy politizáljanak. Érzed a nyomást amiatt, hogy neked is beszélned kellene a politikáról? Vagy ez egy olyan helyzet, ami akkor is rossz, ha foglalkozol vele, és akkor is, ha nem?

– Beszéltem néhány dologról, amik érdekelnek és felidegesítettek. Tweeteltem Trumpról és a transznemű tilalomról a hadseregben. Nem fogom hagyni, hogy csak azért, mert az emberek zaklatottak, elriasszanak engem attól, hogy elmondjam, amit gondolok. Ugyanez érvényes a mentális egészségre és arra, amit a depresszióról, a szorongásról és a diétáról mondtam, például, hogy néha teszek rá, hogy mit eszem, és nem érdekel, ha narancsbőröm van. Nem érdekel. Az emberek úgyis kritizálni fognak, mindegy, mit csinálsz, ezért a pokolba is, azt fogom mondani, amit mondani akarok.

– Mit gondolsz, miért váltott ki ilyen intenzív reakciót a Bughead kapcsolat a rajongókból? Kimondhatjuk, hogy most ez a leginkább szeretett páros a versenyben.

– A szeretet egyre nagyobb lett a kezdetek után, és még intenzívebb akkor, mikor a sorozat kikerült a Netflixre. Nagyon édes és hízelgő, hogy az emberek tényleg törődnek ezzel a két emberrel, és megtiszteltetés, hogy én játszhatom a páros egyik felét, Cole pedig a másikat. Imádjuk a szerepeinket, és szeretjük őket együtt, mert boldogok. Amíg ez így lesz, szeretnénk, hogy Bughead működjön. Minden tini sorozatban van dráma és szívfájdalom, ezért ha a sorozat eljut egy olyan pontra, ahol a kapcsolat már nem működik, akkor nem fog tovább működni, de boldog vagyok, hogy az emberek fogékonyak erre a két fiatal szerelmes madárra.

Instagram

– Mit tudsz elmondani a Riverdale második évadáról? Tudjuk, hogy sötétebb lesz, de ez azt jelenti, hogy „Betty fekete-parókában” fajta sötét, vagy csak olyan CW-noir féle realitás?

– Látni fogjuk a sötét Bettyt, de nem a parókás alteregó módon, inkább a megkínzott lelkű lányt. Előkerül a belső sötétsége, és az eltemetett szorongása is. Látni fogjátok a depressziójának és az önbántalmazásának az eredetét. Ő a második évados rejtély középpontja, emiatt pedig kétségbeesett és zavarodott lesz. Számomra nagyon izgalmas, hogy eljátszhatom Betty másik oldalát, de a rajongóknak lehet, hogy olyan lesz, mint egy tőrdöfés a szívükbe. Készüljetek fel! Legyen nálatok zsebkendő!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek