Starity

Másodjára is elvált Scarlett Johansson

2017. szeptember 14. 14:02   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Page Six értesülései szerint a színésznő és exe kedden aláírták a válásukkal kapcsolatos megállapodást.

hirdetés

Scarlett Johansson januárban adta be a válókeresetet férje, Romain Dauriac ellen, mostanra pedig megállapodásra jutottak a részleteket illetően és kedden aláírták a válási papírokat a manhattani legfelsőbb bíróságon.

Továbbra is közeli barátok és szülőtársak leszünk és együtt neveljük fel közös lányunkat [Rose Dorothy Dauriac] szeretetteljes és jóságos környezetben

– írták közösen kiadott nyilatkozatukban.

A színésznő egyébként a válás beadása óta elárulta, hogy véleménye szerint a legvonzóbb férfi a világon Gordon Ramsay sztárséf, ám nem vele, hanem kollégájával, Chris Evansszal hozták hírbe, de mint kiderült, munkakapcsolatnál nincs több köztük. Később Colin Jost humoristával látták együtt a szőkeséget, de nem tudni, mennyire lehet komoly a kapcsolatuk. Ha valami, az azonban biztos, hogy Scarlett nem mostanában tervez ismét férjhez menni, már ha fog még egyáltalán valaha.

Én úgy gondolom, hogy a házasság romantikus dolog, gyönyörű terv és aminek a gyakorlati része lehet nagyon szép is. Ugyanakkor a monogámiát nem tartom természetes dolognak. Megkövezhettek érte, de szerintem a házasság a munkáról szól. Rengeteg munka van benne. A tény az, hogy vannak, akiknek bejön, de ettől még nem természetes. Nagyon tisztelem mindazokat, akik házasságra adják a fejüket – nekem, magamnak is volt részem benne –, de szerintem szembemegy az ösztönökkel

– nyilatkozta egy korábbi interjúban.

Mint a címben is említettük, ez a második válása volt a szőke szépségnek, ugyanis Romainhez fűződő frigye előtt is volt egy rosszul sikerült házassága: 2008 őszén, mindössze pár hónapnyi randizás után hozzáment akkori szerelméhez, Ryan Reynoldshoz, két évvel később azonban már szakításukról számoltak be a lapok. Válásukat 2011 júliusában mondták ki.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek