Starity

Dalpremier: Leander Kills – Ha elmész

2017. szeptember 15. 18:06   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jövő pénteken érkezik a csapat második nagylemeze, amelyről a mai napon egy újabb dalt hoztak nyilvánosságra.

hirdetés

A zenekar bemutatkozó lemeze, a tavaly márciusban boltokba került Túlélő országszerte elsöprő sikereket aratott, így Köteles Leander és társai idén megjelentették első angol nyelvű középlemezüket is, ami a Stabbing Westward elnevezést kapta, nem sokkal később pedig egy új dalt is nyilvánosságra hoztak a Vigyetek Kórházba című szám képében.

A srácok ezt követően bejelentették második korongjuk érkezését is, ami szeptember 22-én, azaz a jövő hét végén kerül majd a boltok polcaira, és az Élet a halál előtt elnevezést kapta. Az újdonság beharangozója egyébként az Élet címre keresztelt szerzemény volt, melynek angol változata is készült a Live Before You Die címmel.

A Leander Rising utódjaként megismert csapat tagjai egy interjú keretein belül elárulták, hogy külföldön is szeretnének szerencsét próbálni, így a korongnak lesz egy angol nyelvű változata is. A közelmúltban meglepetésként felfedték az új kiadvány borítóját, amihez egy feladvány is társult. A napokban azonban, hivatalos Facebook-oldalukon közölték, hogy ma, azaz szeptember 15-én egy újabb dalt hoznak majd nyilvánosságra (ami ezúttal csupán a Spotify-on elérhető), ezáltal pedig azt is megtudhattuk, hogy a szerzemény képében egy új kislemezt köszönthetünk, melynek címe Ha elmész lesz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek