Starity

Második gyermekükkel várandós Macklemore felesége

2017. október 01. 13:01   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 34 éves rapper az Instagramon tudatta rajongóival, hogy családjuk rövidesen négytagúra bővül.

hirdetés

Felébredtem ma és eszembe jutott egy ötlet. Ti, srácok olyan óriási szerepet játszotok az életünkben, hogy szeretnélek beavatni benneteket egy kis titokba. Tricia babát vár

– mondja a videóban Macklemore, miközben szerettei körében láthatjuk. A videóban eredetileg egy torta felvágásával fény derülne a baba nemére, ám ehelyett a süteményben elhelyezett kártya nyomán annyi derül ki, hogy a rapper hozzáadott egy seattle-i fellépést turnéjához, amire decemberben kerül sor. Mindazonáltal a fiaskó ne tévesszen meg senkit: Mackelmore felesége valóban áldott állapotban van, ahogy az a felvétel legvégén ismét csak elhangzik.

Mackelmore egyébként hét évnyi együttjárás után, 2013 januárjában jegyezte el Tricia Davist, 2015 májusában pedig a Twitteren jelentette be, hogy szülői örömök elé néznek. Nem sokkal lányuk, Sloane Ava Simone Haggerty születése után, 2015 júniusában kötöttek házasságot és azóta is felhőtlenül boldogok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek