Starity

Megérkezett az első előzetes Ansel Elgort legújabb filmjéhez

2017. október 01. 16:04   |   Szerző: suti1900

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ifjúsági könyv megfilmesített változatában, amely a November Criminals címet viseli, nem más Ansel partnere, mint Chloe Grace Moretz.

hirdetés

A két színész már megmutatta tehetségét a 2013-as Carrie című film remakejében, ami Stephen King világhírű író tollából ered. Annyira szerettek együtt dolgozni, hogy nem is volt kérdéses, mit felelnek, mikor felkérték őket egy újabb mozifilm kapcsán.

Az alkotás a Sam Munson által 2010-ben íródott Szívás című könyv adaptációja, amit 2015-ben forgattak Providence városában. A film rendezése Sacha Gervasi (Hitchcock) nevéhez fűződik.

A történet középpontjában egy iskolás fiú, Addison Schacht (Ansel Elgort) áll, aki saját nyomozásba kezd legjobb barátja, Kevin meggyilkolásának ügyében, amit a hatóságok igyekeznek rövidre zárni. Ám Addison nem hagyja annyiban, sőt a megmagyarázhatatlan esetben társa is akad Phoebe (Chloe Moretz Grace) személyében. A két tinédzser egyre mélyebbre ássa magát testi épségüket kockáztatva Washington D.C. sötét és veszélyes világába, hogy kiderítsék ki ölhette meg barátjukat és mi volt az igazi indok.

A November Criminals hivatalosan december 8-án jelenik meg az Egyesült Államokban, hazai premierről egyelőre nincs információ.

Addig is kedvcsinálónak itt a napokban felkerült angol nyelvű előzetes:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek