Starity

Autóbalesetben vesztette életét Kim Joo Hyuk

2017. november 01. 22:10   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A 45 éves dél-koreai színész a minap tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett.

hirdetés

Kim Joo Hyuk október 30-án tragikus kimenetelű autóbalesetet szenvedett. A színész Mercedes-Benz SUV típusú gépjárművével egy másik autónak csapódott, majd ennek következtében legurult a lépcsőn és egy apartman komplex falának ütközött. Miután a tűzoltók sikeresen kiszabadították a roncsból, azonnal a Konkuk University Medical Centerbe szállították, de belehalt sérüléseibe.

Több szemtanú állítása szerint, úgy tűnt, mintha Mr. Kimnek a balesete előtt szívrohama lenne, ám az előzetes boncolási eredmények nem mutattak erre utaló jelenket; a halál oka a súlyos fejsérülés volt. Pontos részletekkel később jelentkezik a dél-koreai rendőrség; jelenleg is folyik a hivatalos vizsgálat.

A színész barátnője, Lee Yoo Young a Running Man televíziós sorozat felvétele alatt szerzett tudomást a halálhírről, s érthető módón a forgatással azonnal leálltak; a 27 éves színésznő azonnal Szöulba indult. A pár 2016 decemberében vállalta fel nyilvánosan kapcsolatát, miután a Yourself and Yours című filmben találkoztak.

Kim Joo Hyuk színészi karrierjét 1998-ban kezdte, azóta számtalan sorozatban és filmben is bebizonyította tehetségét. A színésztől november másodikán vesznek búcsút szerettei.

Nyugodjon békében!

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek