Starity

Sean Kingston azt tanácsolja Justin Biebernek, vegye el Selena Gomezt

2017. november 09. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes szerint kollégái remek párost alkotnak, Biebernek pedig nem szabadna többé elszalasztani az esélyét Gomeznél.

hirdetés
Sean Kingston azt tanácsolja Justin Biebernek, vegye el Selena Gomezt

Justin Bieber és Selena Gomez csak a közelmúltban kezdték újra a kapcsolatukat, ám máris számtalan támogatójuk akad, akik nem győznek drukkolni nekik, hogy ezúttal jól alakuljanak a dolgaik. A egyik ilyen szurkolójuk nem kisebb személy, mint Sean Kingston, aki a BBC Radio 1-nál vendégeskedve elárulta Charlie Sloth műsorvezetőnek, hogy azt tanácsolta kollégájának, vegye feleségül a Hands To Myself énekesnőjét.

Úgy gondolom, Justin jelen pillanatban ott tart az életében, amikor igazi embereket akar maga körül tudni. Mondtam is neki, hogy Selena nagyon illik hozzá, el kéne őt vennie feleségül, de tudod, amikor az ember fiatal, keresztülmegy dolgokon... Ide-oda rángatnak, így hajlamossá válsz elrontani azt, ami jó. Láttam azonban, hogy újra együtt vannak, és szerintem ez is azt igazolja, hogy valódi emberek társaságára vágyik

– nyilatkozta Kingston, aki bevallása szerint hosszú ideje nem beszélt Bieberrel, ugyanakkor úgy érzi, most is ugyanaz az ember, akit ő anno megismert.

Mindig csíptem Justint, mert sosem változott meg, tudod? Számomra ő mindig ugyanaz a stratfordi kölyök marad, aki megkeresett 100 millió dollárt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek