Starity

Jon Bon Jovi volt az első férfi, aki összetörte Pink szívét

2017. november 15. 19:07   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A vadóc énekesnő volt a The Late Late Show Carpool Karaoke szegmensének legutóbbi vendége, melynek során elárult néhány kulisszatitkot az életéről.

hirdetés

Végre Pink is beült James Corden mellé, hogy egy rövid kocsikázás során kellemesen elbeszélgessenek és előadják az énekesnő legnépszerűbb slágereit, így többek között felcsendült a What About Us, a Get the Party Started és a Raise Your Glass is. A műsorvezető és a szőke szépség között lezajlott beszélgetésből ráadásul kiderült, hogy Pink első plátói szerelme nem kisebb személy, mint Jon Bon Jovi volt, ám a zenész összetörte a szívét. Miképp? Íme!

Hét- vagy nyolcéves voltam [amikor realizálódott bennem, hogy nem ő lesz a férjem]. Még most is emlékszem, hogy a kocsiban ültem, énekóráról mentünk haza és a rádióban bemondták, hogy elvette a középiskolai szerelmét, Dorothyt. Letéptem az összes posztert a falról, kidobtam őket és napokig ki sem dugtam az orrom a szobámból. Lesújtott a dolog. Ez volt az első alkalom, amikor valaki összetörte a szívem. Ezt meg is mondtam neki, amikor először találkoztunk. New Jersey-ben, egy rádióműsorban vendégeskedtünk. 22 éves voltam. Megkérdeztem tőle, Hogy vagytok Dorothyval? Boldogok vagytok?. Békítőleg küldött nekem egy csokor virágot később, amin egy bőrnadrág is volt. Egy óriási, életnagyságú virágoskosár volt, mellette pedig egy üzenet, amiben az állt, hogy Most végre bejuthatsz a nacimba.. Carey [Hart, Pink férje – a szerk.] az ablakon keresztül dobta ki az egészet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek