Starity

Selena elárulta, miért jött össze újra JB-vel! „The Weeknd lett az egyik legjobb barátom”

2017. december 01. 09:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomez azt is elmondta, miért fogadta vissza régi barátait és szerelmét, Justin Biebert.

hirdetés
Selena elárulta, miért jött össze újra JB-vel! „The Weeknd lett az egyik legjobb barátom”
Fotó: Billboard

Mind tudjuk, hogy Selena Gomez és Justin Bieber újra egymásra talált, miután éveket külön töltöttek, és a viszonyuk közel sem volt botránymentes.

A Billboard új interjújában most elmondta, hogy rengeteget gondolkodott, mielőtt újra kitárta Biebernek a szívét.

Tehát, miért is fogadta vissza?

25 vagyok. Nem 18, vagy 19, vagy 20. Most már ünnepelem azokat az embereket, akik hatással voltak az életemre. Lehet, hogy valamit erőltettem, ami nem volt teljesen nekem való abban a pillanatban. Azonban, ez nem jelenti azt, hogyha valaki sokat jelent számodra, akkor az érzés valaha is elmúlik

– kezdte gondolatát.

Billboard

Ez igaz az emberekre általában az életemben. Demi Lovatóval nőttem fel. Nick és Joe, Miley (Cyrus) mind ott volt velem. Nem hiszem, hogy annyira komoly lenne néhány dolog, ahogy páran beállítják. Ez az életem. Velük cseperedtem fel, és szuper látni, hol tart mindenki.

Selena továbbá The Weeknd-ről is ejtett pár szót.

Igazán büszke vagyok arra, hogy valódi barátság van köztünk. Ilyet sosem tapasztaltam még. Legjobb barátokként váltunk el, úgy, hogy tudtuk, bármikor számíthatunk a másikra. Szerintem ez figyelemre méltó.

Billboard

A kiskutyáját, Charlie-t, pedig szintén exe, The Weeknd választotta ki.

Az exem nézte ki őt nekem. Látta ezt az édes kutyust az ablakban, egy New York-i utcán, ahol sétáltunk. Szomorúnak tűnt, én pedig rögtön beleszerettem. Általában így hozok döntéseket, legyen szó személyről vagy kutyáról. Meglátom, és azt érzem: „Igeeen, ez az, amit akarok”.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek