Starity

Világsztár producerrel dolgozik szólólemezén Lobó-Szalóky Lázár

2017. december 01. 20:08   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Édes Életben is feltűnt Dirty Slippers-frontember önálló karrierbe kezd.

hirdetés
Világsztár producerrel dolgozik szólólemezén Lobó-Szalóky Lázár

Lobó-Szalóky Lázár igen sikeres évet tudhat maga mögött: január óta folyamatosan turnézik zenekarával, a Dirty Slippersszel, később pedig az Édes Életben volt alkalma megmutatni, hogyan is telnek egy hazai pop-rock banda mindennapjai. Szeptemberben úgy döntött, ideje megvalósítania önmagát, így megkezdte első szólólemeze munkálatait, melyben olyan neves producer van a segítségére, mint George Shilling, aki korábban együtt dolgozott az Oasisszal, Boy George-dzsal, Mike Oldfielddel, a Blurral és a The Corrsszal.

Úgy érzem, a szólólemez a legjobb módja az önmegvalósításnak. Imádom a Dirty Slipperst, a gyermekem, de mivel ott öten vagyunk, öt ember közös munkája során alakulnak ki a dalok. Itt viszont teljesen elengedtem magam és kompromisszumok nélkül készültek el ezek a dalok, az érzéseim lenyomatai. Fel vagyok dobva, hiszen ezekkel a dalokkal is elkezdtem külföld felé kacsintgatni. Bízom benne, lesz vele keresnivalóm akár az angol, német vagy amerikai piacon is. Nyilván nem dédelgetek elérhetetlen álmokat, de hatalmas boldogsággal töltene el egy angol megjelenés vagy rádióinterjú. Éppen ezért a lemez legjobb dalai angolul és magyarul is elkészülnek, aztán meglátjuk, mi sül ki belőle

– nyilatkozta Lázár a Staritynek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek