Starity

Nem érdemes Justin Biebert hibáztatni – Selena Gomez nem miatta veszett össze édesanyjával

2017. december 28. 17:05   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Igen keserűen telhetett az ünnep az énekesnő számára, hiszen édesanyjával épp mosolyszünetet tartanak.

hirdetés

Karácsony előtt számoltunk be arról, hogy Mandy Teefey kikövette lányát, Selena Gomezt az Instagramon, majd bevonult egy kórházba, hogy kivizsgáltassa magát. Sokan úgy sejtették, hogy a nő egészségügyi problémáinak hátterében az áll, hogy Mandy túl sokat stresszelt amiatt, hogy a lánya ismét összejött exével, Justin Bieberrel, ám mint kiderült, erről szó sincs – anya és lánya kapcsolata már egy ideje viharos volt.

Selena mindig hangoztatta, hogy az életében édesanyja az, aki a legtöbbet jelenti számára, ugyanakkor kettejük kapcsolata igen komplikált – számtalan hullámvölgyön mentek keresztül

– nyilatkozta az E! Online-nak egy bennfentes, aki arról is beszámolt, hogy Mandy és Selena egy egész évre megszakították egymással a kapcsolatot, miután a színész-énekesnő 2014-ben úgy döntött, többé nem édesanyját alkalmazza menedzserének. Mandy bosszúból nemcsak, hogy nem állt szóba a lánnyal, hanem azt sem engedte Selenának, hogy tartsa a kapcsolatot húgával, Gracie-vel.

Mandy és Selena mostohaapja [Brian Teefey] mindent megtettek Selenáért, így amikor kirúgta az anyját, az mind érzelmileg, mind szakmailag nagyon letaglózta Mandyt. Azáltal, hogy Selena elbocsátotta Mandyt, űr keletkezett anya és lánya között, ám mégis visszataláltak egymáshoz [a 13 okom volt elkészítése alatt]. Selena jelenleg családi problémákkal küzd, de Justin ott van mellette. Nem szeretne problémát okozni Selena és az édesanyja között... ők ketten azonban továbbra is együtt vannak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek