Starity

Népszerű magyar youtuberek – III. rész

2018. január 28. 20:08   |   Szerző: Alysia

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napjainkban már egyre többen hódítják meg a közösséget humorukkal, kreativitásukkal vagy éppen egyéniségükkel. Ebben a cikksorozatunkban hétről hétre összeszedünk 9 youtubert, akiért bolondulnak a hazai nézők.

hirdetés

1. Karin Dragos

Karin csatornája különleges, hiszen noha 2013-ban már elkezdett videózni, magyarul csak 2016-ban kezdett videókat készíteni a hazai rajongók kérésére és legnagyobb örömére. Haul, szépségápolás, utazás, vlog, mindent megtalálhatunk, mi szem-szájnak ingere.

Fotó: Karin Dragos/Youtube

2. Ábel von Müller

Ábel von Müller az a napszemüveges srác, aki annyira pörgősre vágja a videóit, hogy le sem bírod venni a szemed róla. 2013 óta követhetjük figyelemmel tartalmait.

Fotó: Youtube

3. zsozeatya

Zsozeatya egy igazi humornagyágyú. Videóit nem lehet mosoly nélkül végignézni, különleges szókincsével bármilyen szituációt viccessé varázsol, legyen szó gameplayekről, vlogokról, vagy festős streamekről.

Fotó: Youtube

4. Szalay Isti

Isti a hazai vloggerközösség egyik ikonikus alakja, aki humoros személyiségével szeretné szórakoztatni a csatornájára látogatókat. A már védjegyévé vált vezetős vlogok mellett gyakorlatilag bármit bevállal, amivel mosolyt csalhat a nézői arcára.

Fotó: Youtube

5. Inspirációk Csorba Anitától

Anita hihetetlen kreativitással szemléli a világot, bármit át tud alakítani, hogy praktikus, érdekes, látványos kiegészítőt varázsoljon belőle. Az alkotás folyamatát meg is osztja a közönséggel, szóval bárki elkészítheti Anita DIY trükkjeit.

Fotó: Youtube

6. Inez Hilda Papp

Inez csatornája igazi lifestyle-csatorna, ahol mindenféle videóval találkozhat a néző: DIY, vlog, gasztro, kedvencek, haul, kihívások és még sok más. Inez személyisége és rózsaszín szobája igazán aranyossá és szerethető varázsolják a videóit. Energikus, vidám személyisége kicsik és nagyon szívét egyaránt elnyeri.

Fotó: Youtube

7. Magyarósi Csaba

A mostanság már napi vloggal jelentkező Apple-rajongó Csaba él-hal a technikai újdonságokért. Elsősorban kedvenc „almás” márkája háza táján szeret kutakodni újdonságok után, de ez nem jelenti azt, hogy megvetné más cégek technológiai vívmányait. Kütyüket tesztel, applikációkat mutat be és beszámol a legérdekesebb, illetve legfurább dolgokról, ami aktuális kedvenc az internetezők körében.

8. BENIIPOWA

Beni csatornája gaming- és vlogtartalmakkal foglalkozik vegyesen, ez a kombináció pedig változatosan képes szórakoztatni a közönségét. Beni sok más egyéb mellett CS-zik, Minecraftozik, kihívásokat teljesít és unboxingol.

Fotó: Youtube

9. Henry Kettner

Henry alig egy éve kezdett el videózni, de ennyi idő is elég volt, hogy bizonyítsa a YouTube-közösség előtt a rátermettségét. Napi vlogjain keresztül bepillanthatunk az egész életébe, de akár gasztro- vagy sportvideókat is találhatunk nála. Videóiban teljes mértékben magát adja, hiszen ahogy ő fogalmaz: az én valóságom, az én barátaim az én életem.

Fotó: Youtube

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek