Starity

A Mentalista sztárja rendezőként is bizonyít

2018. március 16. 18:06   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színész első rendezése Breath (Lélegzet) címmel kerül az Avoca Beach Filmszínház közönsége elé április 25-én.

hirdetés

A bemutató helyszínét maga Baker választotta ki, ugyanis gyermekkorában sokszor nyaralt a környéken és gyakori vendége volt a mozinak. Olyan csodálatos emlékek fűzik hozzá, hogy megkérte a tulajdonost, Beth Huntert, hogy engedje meg neki, hogy személyesen mutassa be a filmjét a közönségnek.

A Breath az azonos című, a számtalan díjjal kitüntetett ausztrál író, Tim Winton regénye alapján készült. A hetvenes években játszódó történet két kisvárosi tinédzser fiú, Pikelet és Loonie, és egy idősebb szörfös, Sando különös kapcsolatát mutatja be.

A színész maga is szerepelt a filmben

Sando egyre nagyobb és veszélyesebb kihívásokra buzdítja a srácokat, és megláthatjuk, milyen messzire vagyunk képesek elmenni a józan eszünk tanácsait figyelmen kívül hagyva, csak azért, hogy ne érezzük magunkat átlagosnak. A főszerepekben Baker mellett látható még Elizabeth Debicki, Richard Roxburgh, Samson Coulter és Ben Spence.

Baker nemcsak rendezője és főszereplője is a filmnek, hanem egyúttal az egyik producere is és a forgatókönyv írásában is részt vett. A vetítés után a rajongóknak esélyük lesz kérdéseket is feltenni a színésznek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek