Starity

Elismert külföldi előadók is fellépnek a Budapest Parkban: érkezik a Scooter

2018. április 27. 16:04   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Budapest Park rangos és neves zenei felhozatallal készül a hetedik szezonra.

hirdetés
Elismert külföldi előadók is fellépnek a Budapest Parkban: érkezik a Scooter
Fotó: Music Backstage

Május 3-án kezdi meg a hetedik szezonját a Budapest Park, amelynek keretein belül Kólya Dániel, a Park ügyvezető igazgatója a csütörtöki sajtótájékoztatón a következőket árulta el:

Idén hetvenöt zenei programot tervezünk, ami öttel több, mint tavaly volt. A Parkon belül fontos helyszín lesz a Nagyszünet elnevezésű zöld terület is, amely minden nap nyitva lesz és akusztikus koncertekkel, kertmozival, utcaszínházi és újcirkuszi produkciókkal várja a látogatókat.

Itt kitért arra is, hogy júniusban a Rise Against mellett a híres Scooter zenekar, Joe Bonamassa, az Ice-T-vel felálló Body Count, a Bullet For My Valentine, az Asking Alexandria, a Queens of the Stone Age is színpadra lép.

A fennállásának 25. évét ünneplő német technozenekar, a Scooter több mint 30 millió eladott lemezével, 80 arany-és platinaminősítésével és 23 Top10-es slágerével hazájának egyik legsikeresebb formációja. A negyedévszázados csapat idén pedig valóban 100%-ra kapcsolja a fokozatot! Neked pedig biztosan ott a helyed – The Question Is What Is the Question? – írják a honlapon.

A jegyárak 4999 forinttól kezdődnek. Ha felkeltette érdeklődésedet, tájékozódj ezen a linken, ahol a jegyedet is megveheted!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek