Starity

Van Gogh x Vans kollekció őríti meg a fiatalokat

2018. július 31. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Érkezik a Van Gogh x Vans kollekció hamarosan: nézd meg a termékeket itt!

hirdetés

Van Gogh Múzeum támogatta a Vanst a kollekció megvalósításában. A kaliforniai márka ezúton is szeretné népszerűsíteni a posztimpresszionista festő remekműveit, bár az is benne van, hogy Van Gogh festményei nagyon felkapottak a fiatalok körében, így a siker borítékolt.

Van Gogh életét és munkáját szeretnénk annyi ember szívébe és otthonába becsempészni, ahányba csak lehet, ezzel gazdagítani és inspirálni őket

– osztotta meg a cég.

Több cipő, kabát, táska, póló és pulóver is megtalálható lesz a kollekcióban.

A márka a múzeum csapatával karöltve dolgozott, kiválasztva a művész Koponya, Virágzó Mandulaágak, Napraforgók című festményeit és egyik önarcképét. Emellett extraként kapunk egy speciális, csík nélküli Old Skoolt az Old Vineyard with Peasant Woman mintázatával, a Slip-Onokra pedig Vincent kézzel írt leveleit másolták, amiket testvérének, Theónak címzett. A Vans dizájnerei több, mint 700 iromány közül válogattak, majd a legjobb illusztrációkat és idézeteket nyomták rá a belebújós lépőkre. (Offmédia)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek