Starity

Rosszabbodott Demi Lovato állapota!

2018. augusztus 01. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato állapotáról újabb információt osztott meg a TMZ. A hírportál értesülései szerint az énekesnő nincs jobban.

hirdetés
Rosszabbodott Demi Lovato állapota!
Fotó: Demi Lovato / Instagram

Demi Lovato állapotáról folyamatosan jelentenek a legnagyobb hírportálok. Az énekesnő múlt hét kedden adagolta túl magát, állítólag többféle szert is kimutattak nála. Mikor a mentősök kiérkeztek, már eszméletlen volt. Az eset súlyosságát tanúsítja az a tény is, amelyet a TMZ tett közzé néhány órája. Úgy tudja ugyanis a hírportál, hogy a sztár állapota nem, hogy nem javult, de még rosszabbodott is. Komplikációk léptek fel nála, magas láza van és erős hányingerrel küzd, úgyhogy az orvosok mindent megtesznek, hogy javuljon az egészsége.

Bizakodó viszont az, hogy az orvosok szerint teljesen fel fog épülni, ám ez hosszú folyamat lesz. Már maga a rehabilitációs központban történő kezelés is hónapokig tarthat. Azonban mielőtt még bevonulna, olyan állapotban kell lennie, hogy saját lábán jöhessen ki a kórházból. Azt viszont még nem tudják, hogy erre mikor fog sor kerülni.

Szakértők szerint sok függő szokik le tartósan a drogokról a hasonló esetek után. Jobbulást és kitartást kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek